Sărbătoare în familia prezentatorului "Poveştirilor adevărate" de la Acasă. De ieri, Dan Cruceru a devenit pentru prima dată tătic, după ce soţia lui, deputatul PNL Cristina Ancuţa Pocora, a adus pe lume o fetiţă de 3,080 kilograme si 49.5 centimetri. Micuţa Sophia Maria Cruceru a primit nota 10 la naştere. Mândru şi emoţionat, după naştere, Dan Cruceru i-a cumpărat soţiei lui un imens buchet de 101 trandafiri roşii.
"În urmă cu câteva săptămâni spuneam că saltul cu paraşuta e cel mai tare lucru care mi s-a întâmplat. Ei bine, acum, dacă mă pui să compar, saltul cu paraşuta a fost mult mai uşor decât această naştere. Ca un tată responsabil ce sunt i-am numărat Sophiei Maria degeţelele, m-am minunat cât păr are în cap şi m-am bucurat că este un copil cuminte. Cel puţin pănă acum…", a spus proaspătul tătic. Cristina Pocora a născut asistată de profesorul Doru Herghelegiu, de la Clinica Sanador, iar prezentatorul a fost în sală la naştere.
Cameră de vis pentru micuţă
Tinerii părinţi au aranjat din timp camera bebeluşului, operaţiune la care a participat şi mama prezentatorului. "Camera micuţei a fost aranjată cu câteva luni în urmă, iar eu şi soţia mea, Cristina, ne-am ocupat personal de ea, am pictat pereţii şi am lipit personaje din desene animate. Cel mai greu de pictat a fost un curcubeu la care am muncit o zi întreagă", a povestit Dan Cruceru pentru EVZ.
Părinţii i-au cumpărat micuţei şi hăinuţe, şi jucării astfel încât, atunci când cea mică va sosi acasă, nu va duce lipsă de nimic. "Căruciorul a venit direct din Spania şi este un cadou din partea naşei micuţei. De la bunica din partea mamei, Sophia Maria Cruceru a primit în dar o pereche de cerceluşi de aur", a adăugat Dan Cruceru.