CONSTANȚA. Mâine, de la ora 20.00, club Phoenix 2 vă invită la un spectacol de Stand-up Comedy. George este din Constanța, face stand-up comedy din 2008 și a deschis mai multe spectacole pentru Bordea, Teo, Vio și Costel.

SIBIU. În „Capitala Folclorului Românesc” se desfășoară cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Ioan Macrea”. Prezintă: Iuliana Tudor.

TIMIȘOARA. Ediția de noiembrie a Târgului de Antichități va avea loc la Iulius Mall până mâine. Vor participa 35 de standuri, fiind prezenți unii dintre cei mai prestigioși anticari din zona de vest.

„Iona”, la Salina Turda. Invitație la teatru pe lac

Oficialii Salinei Turda invită publicul la piesa „Iona”, de Marin Sorescu. Piesa, jucată de Teatrul Sala Mică, Cluj Napoca, se joacă astăzi și mâine, de la ora 18.00. „Consider că spectacolul „Iona” de Marin Sorescu, gândit și pus în scenă la Salina din Turda, este un eveniment cultural de excepție”, a explicat Banfi Geza, filosof. „Iona e poezie pură, Iona parcurge un spațiu inițiatic și revine în lume , poate tranformat, poate capabil de a se raporta la ceilalți altfel”, a adăugat Mihaela Panainte.