Acţiunea s-a desfăşurat de luni, de la ora 14.00, până ieri, la ora 6.00, şi a implicat efective de la toate cele 26 de secţii de poliţie din Capitală.
 
Cele mai multe sesizări primite de la cetăţeni, prin numărul unic de urgenţă 112, s-au înregistrat la Secţia 7 Poliţie, din cartierul Colentina, 42 de apeluri, urmată de Secţia 21, din Militari, şi Secţia 19, din Ferentari, cu 39 şi, respectiv, 37 de sesizări.
 
Pe de altă parte, cele mai puţine apeluri au fost primite la Secţiile 2 şi 1 Poliţie, din zona centrală a Capitalei: cinci, respectiv opt apeluri de urgenţă.

Bucureştenii au sunat la secţiile de poliţie, în perioada monitorizată, pentru a reclama, printre altele, neînţelegeri între vecini, scandal pe stradă, muzica la intensitate mare din restaurante, scandal în familie, agresări în trafic, claxoane sau manele care se auzeau la maximum din maşini. În numai 24 de ore, au fost semnalate 564 de cazuri, prin Dispeceratul 112, dintre care doar 94 nu s-au confirmat. Poliţiştii au mai verificat şi 40 de cluburi de noapte şi discoteci, au sancţionat contravenţional 147 de persoane şi patru discoteci, valoarea amenzilor aplicate fiind de 30.600 de lei.

La acţiune au participat 758 de poliţişti, oficialii Poliţiei Capitalei atrăgând atenţia că astfel de acţiuni vor continua zilnic.