Evenimentul Zilei > Social > CARTEA SAPTAMANII: Cele mai cunoscute marci din lume
CARTEA SAPTAMANII: Cele mai cunoscute marci  din lume

CARTEA SAPTAMANII: Cele mai cunoscute marci din lume

Adidas, Gilette, Coca-Cola, Disney sau Google? Pentru ca nu a putut face un clasament, Tory Czartowski a prezentat detalii despre fiecare marca in parte, in ordine alfabetica.

Indiferent de ceea ce faceti de dimineata pana seara, va confruntati vrand-nevrand cu produse care poarta o anumita marca. Mai cunoscute, precum Mercedes, Nokia, Nike sau McDonald’s, sau mai putin cunoscute, ne lovim de ele in supermarketuri, pe strada sau la birou.

Dictionar de branduri

Cartea, un fel de dictionar al brandurilor, alcatuita in urma unor cercetari riguroase, va prezinta date uimitoare despre marci care ne inconjoara la tot pasul – de la Adidas la brichetele Zippo si de la batistele de hartie Tempo pana la tigaretele Gauloises. Sunt amintite toate amanuntele importante: de la data infiintarii firmei pana la ideea de baza si produsele concurente.

„Cartea de fata ofera povestea marcilor celor mai cunoscute si de succes incepand cu sfarsitul secolului al XVIII-lea, cand au aparut primele intreprinderi private. (…) Avand in vedere numarul mare de marci pe tot globul, lexiconul nu emite pretentia ca ar fi exhaustiv. In alegerea mea, am luat in considerare mai ales asa-numitele „consumer brands”, care sunt bine-cunoscute consumatorilor”, a scris autoarea in introducerea cartii.

Secretele marcilor

Aflati din aceasta carte cum s-a format brandul Adidas, de ce s-au certat cei doi frati care l-au creat sau cum a devenit Ajax eroul curateniei. Cititi despre cum s-au facut reclamele la sapunurile Fa, cum a fost creat sloganul Maggi sau al cui nume se ascunde in spatele marcilor Martini, Maybach, Opel sau Reuters.

Cartea este destinata atat celor din domeniul marketing-vanzari, dar si celor care sunt doar curiosi sa afle cum au aparut marcile despre care aud vorbindu-se in fiecare zi.

PREZENTARE

Cateva detalii despre aceasta carte

> Autor: Tory Czartowski

> Traducator: Dragos Mircea Dragoman

> Editura: Paralela 45

> Colectia: Total

>  Numar de pagini: 344

>  Anul aparitiei: 2007

> Pret: 29,9 lei

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: