Evenimentul Zilei > Politica > Cărtărescu: „Dacă veniți cu ”M…E PSD”, pe mine să NU CONTAŢI ”. Ingrid Mocanu îi RĂSPUNDE: „Cică ”PSD-ul ne-a mancurtizat… asta însemnând că i-a spălat ăluia creierul cu numere PORCOASE”
Cărtărescu: „Dacă veniți cu ”M…E PSD”, pe mine să NU CONTAŢI ”. Ingrid Mocanu îi RĂSPUNDE: „Cică ”PSD-ul ne-a mancurtizat… asta însemnând că i-a spălat ăluia creierul cu numere PORCOASE”

Cărtărescu: „Dacă veniți cu ”M…E PSD”, pe mine să NU CONTAŢI ”. Ingrid Mocanu îi RĂSPUNDE: „Cică ”PSD-ul ne-a mancurtizat… asta însemnând că i-a spălat ăluia creierul cu numere PORCOASE”

Mircea Cărtărescu se distanţează de acest mesaj cu tentă vulgară şi explică în postarea sa: A da M..E înseamnă, fără-ndoială, în imaginaţia primitivă a junilor din galerii, a umili femeia, a o pune la locul ei, a te reasigura că „toate sînt tîrfe”, că „femeia nu e om”, adică a-ţi exercita, sadic, puterea asupra ei".

Numai că, Mircea Cărtărescu, în postarea sa mai spune ceva, că PSD ne-ar fi  mancurtizat (îndobitocit). Iar Ingrid Mocanu, îi răspunde într-o postare spunând următoarele: "acel individ cu 2 clase (hol și cancelarie) a avut o idee cretină de a-și pune niște numere porcoase și de a umbla ilegal cu ele prin lume. Și pentru asta cică ”PSD – ul ne-a mancurtizat” (citându-l pe Cărtărescu), asta însemnând că PSD – ul i-a spălat ăluia creierul, nu şi restului cetăţenilor".

Mircea Cărtărescu: "Dacă veniți cu ”muie PSD”, pe mine să nu contați. După mine, abia asta e cea mai bună dovadă că PSD, urmașul PCR, ne-a învins, ne-a adus la numitorul lor de degradare, ne-a mancurtizat. Scriam acum 20 de ani despre limbajul galeriilor de fotbal, și nu-mi iau niciun cuvânt înapoi: ”Cuvîntul „moarte” alternează monoton în aceste sloganuri cu cuvîntul „muie”. Unul reprezintă ura, celălalt dispreţul. Primul identifică o echipă cu o entitate demnă de dragoste sau de ură necondiţionată (CÎINE PÎNĂ LA MOARTE, scrie un suporter al lui Dinamo), pînă la urmă un fel de erou legendar, acelaşi de-a lungul timpului, în ciuda schimbării tuturor jucătorilor, adulat sau demonizat. Un nume propriu, cum o arată o expresie ca ”moarte lu’ Steaua”… Celălalt termen semnifică, în sfera sexuală, o practică pretins înjositoare (felatio). A da muie înseamnă, fără-ndoială, în imaginaţia primitivă a junilor din galerii, a umili femeia, a o pune la locul ei, a te reasigura că „toate sînt tîrfe”, că „femeia nu e om”, adică a-ţi exercita, sadic, puterea asupra ei. Acest raport de putere şi umilire e transferat şi în zona confruntării sportive. „I-am avut”, „le-am tras-o”, „le-am dat muie” e aici sinonim cu „i-am învins”. Ceea ce mai arată o dată, dacă mai era nevoie, că sexismul, rasismul, şovinismul merg întotdeauna împreună în largile populaţii declasate produse de comunism, care la rîndul lui a preluat şi augmentat vechi moduri de gîndire tribale", a scris Cărtărescu pe contul personal de Facebook.

Replica lui Ingrid Mocanu în care încearcă să-i demonstreze lui Cărtărescu că doar cel care a folosit acea tăbliţă de înmatriculare cu tentă sexuală are crierul spălat de PSD, sub nicio formă ceilalţi români

  "Fraților! Cică ne-a ”mancurtizat” PSD – ul!!! Groaznic! Cumplit! Nenorocire! Cum cine zice asta? Cărtărescu! Da, da, acel Cărtărescu. Cum de ce? Păi nu e clar? Pentru că un individ cu 2 clase (hol și cancelarie) a avut o idee cretină de a-și pune niște numere porcoase și de a umbla ilegal cu ele prin lume. Și pentru asta cică ”PSD – ul ne-a mancurtizat”… asta însemnând că PSD – ul i-a spălat ăluia creierul. Vă puteți imagina ce elucubrații pot scoate câte unii pe pix?
Și, a propos, să nu uit: cică ăia care urlă că pesediștii sunt penali, că știu ei mai bine ca oricine ce penali sunt Dragnea and co. (chiar dacă dosarele sunt goale), urlă și protestează în fața organelor că ăla de a fost ”mancurtizat” nu a făcut nimic (deși fapta lui e clară ca lumina soarelui) tot pentru că știu ei mai bine.

Păi atunci întreb și eu, ”mancurtizată” fiind de PSD: de ce să mai plătim atâtea organe de cercetare penală, atâția magistrați cu purcoi de bani, atâta SRI, dacă este așa simplu să știm cine este și cine nu este vinovat? Întrebăm la #corupțiaucide, #mălinbot și aflăm cine și cât trebuie să mergă la pușcărie… și gata, s-a rezolvat! Ieșim mult mai ieftin, că desființăm total SRI – ul, interceptările, înregistrările, filajele, et.", a comentat fosta şefă a Direcţiei de avizare din Ministerul Justiţiei pe contul de Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: