Carrefour lansează un program de reducere a prețurilor cu până la 20%

Carrefour lansează un program de reducere a prețurilor cu până la 20% Sursa foto: Carrefour

Carrefour România lansează, în premieră, un program național, unic în industrie, ca măsură de sprijin pentru clienți în contextul creșterii prețurilor, prin care oferă reduceri la peste 1200 de produse. Lansată sub denumirea „Minus la sută", măsura de preț este disponibilă în toate magazinele Carrefour  de tip Hipermarket și Market din țară, precum și online, în platformele de livrare rapidă unde compania este prezentă.

Carrefour reduce prețul la peste 1200 de produse

Inițiativa prin care retailerul francez Carrefour lansează în România un program național de reduceri la peste 1200 de produse face parte din strategia sa „de combatere a efectelor inflației asupra puterii de cumpărare a românilor, oferind acces la o gamă extinsă de produse la cel mai bun raport calitate-preț”.

Programul „Minus la sută" include reduceri de până la 20% la o gamă largă de peste 1200 de produse esențiale din 45 de categorii diferite: de la produse alimentare (mezeluri, lactate, brânzeturi, alimente congelate), precum și produse de bază și de băcănie, până la produse de igienă personală și pentru întreținerea casei. Printre acestea, se regăsesc atât sortimente din portofoliul de mărci proprii ale retailerului, cât și produse de brand internațional și național. Pentru a putea fi identificate ușor de către clienți, acestea vor fi semnalizate la raft prin mesajul „Produs cu preț redus”, iar prețurile afișate rămân neschimbate pentru minimum 3 luni.

„Minus la Sută reprezintă un răspuns concret la impactul fluctuațiilor economice recente, cu impact general în piață. Astfel, nu vorbim de o promoție tradițională, ci de o nouă componentă a platformei noastre de pricing gândită pentru a susține puterea de cumpărare a clienților într-un context de inflație, indiferent de cum aleg să cumpere de la noi: din magazinele hiper și market sau online”, a declarat Gilles Ballot, CEO Carrefour România.

Ne puteți urmări și pe Google News
Campanie Carrefour reducere preturi.

Campanie „Minus la sută” de reducere a preturilor. Foto: Carrefour.

Stabilitate și predictibilitate în cheltuieli

Noutatea acestei măsuri, conform reprezentanților Carrefour România, constă în impactul pe termen mediu spre lung, întrucât reducerile vor fi aplicate în mod constant, nu doar pe o perioadă limitată, cu posibilitatea de extindere a valabilității programului în funcție de relevanța sa pentru clienți, pentru a le asigura stabilitate și predictibilitate în cheltuieli. Clienții pot consulta lista cu produsele care au reduceri, atât prin platformele proprii Act For Good din aplicația Carrefour și site-ul carrefour.ro, cât și prin intermediul aplicațiilor partenere, BRINGO, Glovo și Tazz.

Minus la Sută nu este singura campanie promoțională retailerului, care, la acest moment, mai derulează și alte campanii: Top 100 Produse HIT, prin care sunt selectate săptămânal produsele cele mai iubite de către clienți și puse în vânzare la cele mai mici prețuri din retail; Bonul de Weekend, prin care clienții beneficiază de vouchere de cumpărături în zilele de weekend, și multe altele; promoțiile disponibile săptămânal în programul de loialitate Act for Good.

Carrefour, singurul retailer omnichannel din România

Odată cu achiziția operațiunilor Romania Hypermarche SA, Carrefour deține aproximativ 450 de magazine, în 113 orașe din țară și ajunge în top trei jucători de pe piața de retail din România, fiind un angajator de top certificat (2023, 2024) pentru peste 17.000 de angajați.

În 2022, Carrefour România a fost un important contributor la susținerea economiei, cu peste 681 milioane de lei în taxe aduse la bugetul de stat. Furnizorii Carrefour de anul trecut au provenit în proporție de peste 93% din România, iar acum retailerul continuă să își extindă în permanență rețeaua de producători locali și ultra-locali, care însumează peste 1.300 de parteneriate, pentru furnizarea de produse proaspete.

Compania susține comunitățile în care activează prin programe și inițiative naționale pe termen lung, cu impact pozitiv în societate: Cooperativa Agricolă Vărăști, prima de acest gen fondată de retailer în România, Deschidem Vinul Românesc, Creștem România BIO, Grădina Noastră și Poftim Brânză Românească sau Plata cu PET.

Carrefour România operează în România prin cinci entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operational SRL, Supeco Investment SRL și, din noiembrie 2023, Romania Hypermarche S.A.