Carnea de om, delicatesă la un restaurant nigerian
- Paul Ciocoiu
- 13 februarie 2014, 22:33
![Carnea de om, delicatesă la un restaurant nigerian](https://media.evz.ro/wp-content/uploads/2014/02/carnea-de-om-delicatesa-la-un-restaurant-nigerian.jpg)
Poliţia nigeriană a arestat 11 persoane după ce a descoperit două capete umane înfăşurate în celofan în restaurantul unui hotel care servea carne de om, relatează The Independent.
Autorităţile au primit un informaţie care a dus la macabra descoperire din Anambra, Nigeria.
Unsprezece persoane au fost arestate, iar poliţia a confiscat mitraliere AK-47 şi alte arme, muniţie şi telefoane mobile.
Se pare că restaurantul servea carnea de om ca o “delicatesă", iar meniul cuprindea inclusiv capete de om prăjite, au mai indicat autorităţile nigeriene.
Un pastor care a mâncat anul acesta la restaurantul hotelului a afirmat că nu ştia că îi fusese servită carne de om, mai relatează publicaţia britanică.
“Ce se întâmplă cu ţara aceasta?", a spus pastorul, adăugând: “Încep să mă tem de oamenii din partea aceasta a lumii".
![](/wp-content/themes/evz/assets/img/evz_comunicate.gif)