Sebastian Sârbu, analist militar și expert în științe neconvenționale, a realizat o analiză numerologică previzională în cazul familiei Iohannis.

Carmen Iohannis

Subiectul are numărul de sinteză al datei nașterii 2 fiind născut pe 2.11.1960 (2+1+1+1+9+6+0)

Carmen Iohannis are numărul corespondent numelui 17. Ceea ce conform tradiției occidentale a științei numerelor înseamnă procese, spirit justițiar, conflicte, dar și bunuri materiale, averi, căutarea puterii, sau lupta pentru putere. Este un număr materialist care în același timp implică toate riscurile inerente: litigii, riscuri de operații, datorii…

Numărul unic al lui Carmen Iohannis este 19 , care este un număr al liderilor, a tot ce înseamnă activitate de conducere sau coordonarea unei colectivități, a unor proiecte, ceea ce se confirmă până în prezent.

Cifra 6 din numerogramă indică căsătoria, familia. Cifra 2 arată totodată contractele, asocierile, parteneriatele, relațiile, dar și despărțirile, desfacerile de contracte. Este prin excelență cifra dualismului a afacerilor încurcate, a maniheismului. Carmen Iohannis este o persoană independentă lucru confirmat și la nivel numerologic prin prezența excesivă a cifrei 1 în matricea psihoenergoinformațională a datei nașterii. Trebuie precizat că în conformitate cu știința numerelor, cifra 1 este opusă cifrei 2 existând o stare de conflict. Și asta deoarece 1 reprezintă principiul activ a identității, independenței și individualității, iar 2 principiul pasiv al supunerii, asocierii, submisivității, valori care sunt antagonice.

Carmen Iohannis s-a căsătorit în 1989 într-un an personal 4. Aceasta indică stabilitate, loialitate. Este și o cifră a actelor formale, a contractelor și parteneriatelor legale venind pe axa lui 2. 11 (luna cu anul nașterii a căror rezultantă este 4). De aici putem trage concluzia că aceasta căsnicie bazată pe dorința de asociere și stabilitate va fi un mediu tensionat de viață cu alternante de bine și rău, dar amenințat de tendințe carieriste și dedicare timpului proiectelor, ambițiilor personale, dar și problemelor contractuale, sau de legalitate.

Pentru Carmen Iohannis 1 decembrie 2016  a inidicat dezamăgiri în relația cu opinia publică, dar și dureri de cap, precum și o proastă relaționare cu mediul apropiat, posibil subalterni sau colaboratori. Luna personala 7 este o lună a sănătății, singurătății nelipsită de unele călătorii cel mai probabil cu ocazia sărbătorilor. Problemele de sănătate, dar și unele tatonări legale pot fi o sursa de instabilitate și retragerea din spațiul public. Aceste probleme vor reveni în anul 2017 – anul personal 5, care este un an al riscului, opus lui 4, plin de imprevizibil, de schimbări și evenimente, un an al instabilității, al mediatizării si publicității negative. Există un risc pentru libertate și stabilitate personală și profesională.

Februarie și martie reprezintă luni de posibile litigii, iar lunile iunie și iulie de conflicte domestice care se pot solda cu un divorț.

 

Klaus Iohannis

Născut pe 13.06.1959 are cifra de destin 7 o cifră spirituală a filosofilor și liderilor care au lăsat ceva în urmă. Anul 1989 îl găsește pe Iohannis sub influența cifrei 1, iar anul aniversar îl particularizează la nivelul 6 ceea ce indică căsătoria având în vedere că luna iunie, deci 6 este prezentă in numerograma natală a președintelui.

Iohannis însă nu are cifra 2 și nici cifra 4 în numerogramă ceea ce indică probleme în asociere, viața sentimentală și contracte sau de organizare a muncii care se desfășoară doar în parametrii leadershipului și comunicării, însă fără pârghii executive sau lucru cu documentele pentru a urmări mai bine niște situații.

De precizat faptul ca Președintele Klaus Iohannis se va situa într-un an personal 2 în 2017 lucru care v-a angaja probleme de natură contactuală, partenerială, familială, dar și negocieri dure, reînnoirea unor acorduri, tratative pentru rediscutarea unor acorduri interne sau externe, contestarea unor acte politice având în vedere și o nouă situație politică parlamentară.

 

 

Analist militar dr Sebastian Sârbu, expert în științe neconvenționale, vicepreședinte al Academiei Naționale de Securitate și Organizarea Apărării, academician la Institutul Internațional pentru Dezvoltare Umană