Prima-doamnă a României, încă stârnește controverse. Deși au trecut șapte luni de când soțul său a ajuns la Cotroceni, Carmen Iohannis provoacă, la fiecare apariție, comentarii legate de vestimentația aleasă. Ba i s-au văzut genunchii, ba umerii, ba rochia nu era potrivită cu evenimentul. Unii au căzut în extrema cealaltă și au văzut, în picioarele Primei Doamne, „cele mai minunate sandale” sau „cea mai elegantă rochie”. Din Spania, unde Carmen și Klaus Iohannis au fost primiți de Regii Letizia și Felipe al VI-lea, primele știri au fost legate de ținutele celor două doamne.

Mai mult, creatoarea de moda Eli Lăslean a postat pe Facebook, luni, mai multe poze cu Carmen Iohannis. „Prima Doamnă, în vizită la Felipe Varela, designer- ul preferat al Reginei Letizia, a ales să poarte ELLIS by Eli Lăslean. Suntem onorați!”, a scris creatoarea de modă.


Am trăit să citesc și asta! Carmen Iohannis a eclipsat-o pe Regina Spaniei, Letiția!


Multe zâmbete și poze

Carmen Iohannis este din ce în ce mai atentă la imaginea sa. Și-a schimbat coafura și stilul vestimentar. Recent, s-a aflat că joacă tenis. În cei 14 ani cât Klaus Iohannis a condus Sibiul, rolul public al lui Carmen Iohannis a fost unul extrem de discret. Un cerc restrâns de prieteni, fără pagină de Facebook sau blog. Acum, este o Primă Doamnă „altfel”. A țășnit sub reflectoare. Și-a făcut debutul în activitatea publică încă de la preluarea mandatului. După ce soțiile foștilor trei președinți au fost prezențe extrem de discrete, Carmen Iohannis l-a însoțit pe soțul său în deplasările externe, unde a zâmbit, a făcut poze sau a fost surprinsă la plimbare prin Piazza Navona din Roma alături de Președinte.


Am trăit să citesc și asta! Carmen Iohannis a eclipsat-o pe Regina Spaniei, Letiția!