Evenimentul Zilei > EVZ Special > Carmen Galin, împreună cu fostul ei soț Dan Pița, în discoteca Vox Maris. POVESTEA UNEI FOTOGRAFII
Carmen Galin, împreună cu fostul ei soț Dan Pița, în discoteca Vox Maris. POVESTEA UNEI FOTOGRAFII

Carmen Galin, împreună cu fostul ei soț Dan Pița, în discoteca Vox Maris. POVESTEA UNEI FOTOGRAFII

Fotografia în care sunt imortalizați împreună actrița Carmen Galin și regizorul Dan Pița, pe atunci căsătoriți, a fost făcută pe 30 martie 1993, în discoteca Vox Maris, din București.

Autorul este fotoreporterul EVZ Gabriel Boholț. În poză mai apare și patronul celebrului club de fițe din acea vreme, Nicușor Năstase.

Cei doi soți participau la un eveniment privat, exclusivist, dar la care reporterii „Bulinei Roșii” au știut cum să se strecoare. Discoteca Vox Maris, aflată pe atunci la parterul Cercului Militar Național, s-a mutat pentru o perioadă într-o clădire din Piața Victoriei, pentru ca, la începutul anilor 2000, să se închidă.

Ea mai există, totuși, în stațiunea Costinești, în cadrul unui complex luxos aflat vizavi de emblematicul hotel Forum. Carmen Galin s-a retras din activitatea artistică și din viața publică în 1995, la numai 49 de ani.

Frumoasa actriță a mai fost căsătorită timp de 18 ani cu milionarul german Dan Schneider, decedat în 2013, care i-a lăsat întreaga avere.

Ultima dată când a fost văzută la un eveniment public a fost la TIF, din 2016, de la Cluj, unde a primit un premiu de excelență. Dan Pița, astăzi în vârstă de 81 de ani, este încă activ, dar n-a mai regizat un film de șase ani, ultima sa peliculă fiind adaptarea cinematografică a romanului lui Panait Istrati, Kira Kiralina.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.