„Şi-a făcut o obişnuinţă, în ultima vreme, de a cere demisia premierului. Cred că este a treia sau a patra oră când o face. Astăzi vine şi suportul necesar de la partidul care l-a făcut preşedinte şi care este foarte clar că pune într-o lumină absolut nefavorabilă opoziţia din România. Premierul României este un om puternic, este un om care a demonstrat prin tot ce a făcut până în acest moment că este un om cu multa bunăvoinţă şi cu credinţă de a face lucrui bune pentru România alături de susţinerea pe care o identifică atât în rândul guvernului, cât şi în coaliţia care a impus în mod legitim acest guvern", a precizat Carmen Dan la Antena 3.

Ministrul de Interne a mai precizat că a avut o discuție cu premierul după noile atacuri lansate de președintele Iohannis joi.

"Am vorbit cu doamna premier şi este hotărâtă să meargă mai departe. Nu va evita niciun moment, nu va face absolut niciun pas înapoi. Premierul României este un premier puternic, o femeie puternică. Nu l-am văzut pe preşedintele Iohannis atacând la modul acesta absolut incalificabil un bărbat sau un alt premier. Şi-a făcut un obicei în a ataca şi o femeie", a mai precizat Carmen Dan.

Ministrul de Interne a fost întrebat dacă Klaus Iohannis va reuși să-și impună propriul Guvern, iar răspunsul a fost unul ferm: „Categoric nu!”