Carla Bruni se pregăteşte să nască. Preşedintele Sarkozy a plecat în Germania

Carla Bruni se pregăteşte să nască. Preşedintele Sarkozy a plecat în Germania

Carla Bruni s-a internat în cursul dimineţii la clinica pariziană La Muette, iar naşterea pare iminentă. Ea a venit cu soţul, preşedintele Nicolas Sarkozy, scrie site-ul Voici.fr, preluat de Agerpres.

UPDATE 2. Potrivit presei franceze, Sarkozy a părăsit Parisul pentru a merge la Frankfurt, în Germania, unde va participa alături de cancelarul Angela Merkel la o "reuniune informală" de pregătire a summitului UE din zona euro, ce urmează să aibă loc dumincă la Bruxelles.

UPDATE1. Preşedintele Nicolas Sarkozy a ajuns la ora locală 16.00, la clinica pariziană unde soţia sa urmează sa nască, a stat o jumătate de oră, după care a plecat, informează "Le Figaro". Palatul Elysee a indicat că nu va fi publicat niciun comunicat oficial.

Naşterea bebeluşului pare iminentă, spre uşurarea celor care stau în preajma clinicii, sătui de poliţiştii care stau de circa două săptămâni în cartier. Aşa că data de 19 octombrie ar putea fi ziua cea mare pentru soţia preşedintelui Republicii. O sursă din poliţie a confirmat dublarea efectivelor poliţieneşti în vederea şederii Carlei Sarkozy la clinică. Un membru al personalului clinicii declarase la începutul lunii canalului Europe 1 că prima doamnă va fi găzduită în cele două camere "apartament" din maternitate. Pentru a asigura liniştea viitoarei mame, clinica ar fi rezervat alte trei camere din cele patru situate în apropierea apartamentului în care va veni pe lume bebeluşul.

Ne puteți urmări și pe Google News