Carla Bruni, înaintea Reginei, în topul celebrităţilor cu pălării

Carla Bruni, înaintea Reginei, în topul celebrităţilor cu pălării

Soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy s-a clasat pe primul loc într-un concurs de pălării, organizat anual în Marea Britanie de către magazinul de pălării de damă Luton.

Fostul model italian le-a depăşit în eleganţă pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, pe Sophie, contesă de Wessex sau pe Victoria Beckham, scrie La Depeche.

"Pălăria Carlei Bruni, elegantă şi şic, a fost un exemplu suprem de simplitate clasică; a captivat atenţia presei din lumea întreagă", a apreciat Philip Wright, unul dintre membrii consorţiului Luton First.

Carla a cucerit publicul britanic în timpul vizitei sale la castelul Windsor, în 2008, când l-a însoţit pe Nicolas Sarkozy. Atunci, ea a purtat o beretă gri cu care a făcut senzaţie şi care a devansat pălăriile reginei în topul "celor mai stilate celebrităţi ale anului care poartă pălării" ("Celebrity Hat Wearers").

Ne puteți urmări și pe Google News

Actorul australian Hugh Jackman s-a clasat pe primul loc în secţiunea consacrată bărbaţilor datorită pălăriei de cowboy pe care a purtat-o în filmul "Australia". Pe locul doi se află Sean Connery, urmat de Daniel Day-Lewis, Johnny Depp şi Peter Andre.