Evenimentul Zilei > Actualitate > Care sunt şansele reale ale finaliştilor de la „Românii au talent”. Nicio femeie nu a câştigat până acum marele titlu
Care sunt şansele reale ale finaliştilor de la „Românii au talent”. Nicio femeie nu a câştigat până acum marele titlu

Care sunt şansele reale ale finaliştilor de la „Românii au talent”. Nicio femeie nu a câştigat până acum marele titlu

BEBE COTIMANIS are procese de continţă pentru că a respins un concurent.

Pe lângă „veteranii” Andi Moisescu și Andra, Mihaela Rădulescu și Bebe Cotimanis pot fi considerați „debutanți”.

I-am întrebat dacă, după experiența unui sezon, pot vorbi de regrete. „Hahaha, nu regret absolut nimic! M-am distrat grozav, am trăit emoții până la plânsete, am râs în hohote și cu lacrimi, am plâns privind și simțind, am dansat în făină, am dăruit un sărut, am îmbrăcat rochii superbe, am luat zeci de avioane și elicoptere și mașini pentru audiții și show-urile live, am trezit patimi, am câștigat admiratori noi, i-am bucurat pe cei dintotdeauna… Și de-asta acest program e unic și atât de urmărit – nu doar schimbă destine, ci inspiră și domină emoțiile oricui, fie ca e în miezul show-ului sau… telespectator”, susține Mihaela Rădulescu.


FOTO: Bogdan Bolohan a dansat o povesteBebe Cotimanis are, însă, procese de conștiință. „Da. Regret că am respins-o, inițial, pe micuța Nicoleta Iancu, dar nu am avut ce face la momentul respectiv. Este un copil extrem de talentat și foarte frumos, care are tot viitorul în față pentru a-și clădi o carieră de succes în muzica”, a recunoscut actorul.

„Ca de fiecare dată până acum, am făcut tot ceea ce mi-au permis formatul și bunul simț, cele două repere de care țin cont de fiecare dată într-o apariție televizată”, mărturisește Andi Moisescu, în timp ce singurul regret al Andrei este că „nu au fost mai multe semifinale, să aibă șansă câți mai mulți oameni talentați”.


FOTO: Bianca Coștiug a electrizat salaCu ce avantaj pleacă în Marea Finală

Finala celui de-al cincilea sezon „Românii au talent” va avea loc mâine. 15 finaliști vor urca pe scenă pentru a încerca să câștige titlul de cel mai talentat român și marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Toți au șanse egale, dar câțiva concurenți au avantajul de a fi fost trimiși primii în finală de către telespectatori.


FOTO: Bogdan  Dumitrașcu, constructorul care a emoționatEi se vor întâlni în Finală:

Cinci cântăreți: Nicoleta Iancu – micuța care interpretează doine, Ion Barbu – concurentul pentru care Andra a apăsat butonul auriu, Alexandru Moraru – interpretarea lui la chitară a sensibilizat, Carmen Cernea – a cântat excepțional operă și Bogdan Dumitrașcu – constructorul care a emoționat până la lacrimi.


FOTO: Yeva Shyianova, o balerină specialăDouă trupe:

The Beat – ai cărei puști au adus muzica și atmosfera rock și Concertino – trupa instrumentală care a făcut furori.

Dans: Oana Zara și Alexandru Bordea – cei doi tineri au reușit să aducă zâmbetul cu dans contemporan, Bogdan Bolohan – concurentul care i-a lăsat fără cuvinte pe jurați, Kid-A – puștii teribili, dar și Yeva Shyianova – balerina care a adus dansul în făină și dansul la bară pe scenă.


FOTO: Cățelul Bibi și stăpânul său, Viorel ScînteiePentru prima dată în competiție a fost prezentat un moment de tribal fusion – dansul cu care Bianca Coștiug a electrizat sala.

Numerele de magie create de Robert Tudor

Tot în premieră, în finala acestui sezon vom avea și un număr de dresaj, cu un câine ce are numai trei picioare. Cățelul Bibi împreună cu stăpânul său, Viorel Scînteie.

O altă apariție inedită este rezolvarea cubului rubik de către trei puști incredibili, membri ai gupului Speedcubing, care reușesc să rezolve celebrul cub în timp record, făcând un spectacol desăvârșit din acest lucru.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: