Evenimentul Zilei > Monden > Care este relația specială dintre Octavian Ursulescu și unul dintre cei mai apreciați artiști din lume
Care este relația specială dintre Octavian Ursulescu și unul dintre cei mai apreciați artiști din lume

Care este relația specială dintre Octavian Ursulescu și unul dintre cei mai apreciați artiști din lume

Este considerat cel mai bun prezentator pe care l-a avut România și are povești uluitoare despre viață. Puțini sunt cei care știu ce prietenie există între Octavian Ursulescu și unul dintre cei mai iubiți cântăreți ai lumii.

Octavian Ursulescu a spus amănunte necunoscute de nimeni despre relația pe care o are cu una dintre marile voci ale Italiei.

Care este relația specială dintre Octavian Ursulescu și unul dintre cei mai apreciați artiști din lume

Viața lui Octavian Ursulescu este plină de picanterii. Cunoscut ca unul dintre cei mai longevivi prezentatori de festivaluri, acesta s-a împrietenit cu mulți artiști ai lumii. Dar cea mai dragă relație de amiciție a păstrat-o cu Julio Iglesias, pe care l-a cunoscut în perioada anilor ’70, la Festivalul ”Cerbul de Aur”.

În fiecare an, de Crăciun, cântărețul îi trimite o felicitare cu fotografiile copiilor săi

”A mai venit apoi în țară după vreo 28 de ani, m-a îmbrățișat cu căldură și m-a invitat să-i prezint spectacolul. Deși acest lucru nu era prevăzut, drept care organizatorii nici nu m-au plătit. De fiecare Crăciun, Julio îmi trimite din SUA o felicitare cu fotografiile numeroșilor săi copii”, a mărturisit Octavian Ursulescu pentru impact.ro.

Cum i-a cunoscut pe Toto Cutugno și Kylie Minogue

Pe de altă parte, Octavian Ursulescu se mândrește cu faptul că este printre puținii care i-a cunoscut pe alți doi cântăreți valoroși, Toto Cutugno și Kylie Minogue. 

”Aflând că sunt corespondentul reputatei publicații muzicale americane ”Billboard”, ea m-a invitat în camera sa de la hotelul Aro din Brașov, invidiat de toți colegii din mass-media – îi înțeleg. Timp de o oră am realizat un amplu interviu”, a declarat acesta despre întâlnirea cu frumoasa australiancă.

În ceea ce îl privește pe Toto Cutugno, cei doi au făcut cunoștință când artistul trecea printr-un moment neplăcut din viață. Fusese înșelat de un impresar.

„Toto Cutugno le-a curtat pe surorile Vlasov”

”L-am întâlnit pentru prima dată când m-am dus special să-l consolez și să-l atenționez să fie mai atent pe viitor. Atunci când a venit degeaba din Italia, înșelat de un așa-zis impresar escroc, la Polivalenta bucureșteană. L-am prezentat apoi la Craiova, într-un show alături de Ramona Bădescu. Am fost și la masă la aceasta, Toto fiind efectiv o persoană simplă, sinceră, fără aere de star. Și la Sala Palatului, la ”Top Model România”, când le-a curtat pe surorile gemene Vlasov, împreună cu Franco Nero. Ne-am reîntâlnit la Focșani, în Piața Unirii, când nu și-a scurtat nici măcar cu un minut recitalul, deși era frig și ploua”.

Sursă foto: impact.ro