Evenimentul Zilei > Actualitate > Caraș-Severin. Șofer spulbertat de TIR la Topleț
Caraș-Severin. Șofer spulbertat de TIR la Topleț

Caraș-Severin. Șofer spulbertat de TIR la Topleț

Accident grav în zona Topleț, lângă Herculane, dimineața aceasta, un TIR a spulberat un autoturism, șoferul murind pe loc. În acest moment, circulația se derulează doar pe un singur sens, polițiștii aflați la fața locului efectuand cercetarile cauzelor producerii accidentului.

La ora 04.43, a avut loc un accident rutier grav, în apropiere de Baile Herculane, în care au fost implicate un TIR și un autoturism. La fața locului s-au deplasat de urgenta un echipaj  de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Punctul de lucru Baile Herculane și un echipaj de pompieri cu o autospecială de descarcerare grea din cadrul Detașamentului de pompieri Caransebeș.

A ajuns și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Băile Herculane, cu o ambulanță tip B cu medic și, în sprijin, un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Orșova, arată reprezentanții Isu Caraș Severin.

Conducătorul autoturismului a fost declarat decedat în urma impactului. Șoferului de TIR i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului.