Caramitru le-a luat useriștilor banii

Caramitru le-a luat useriștilor banii

Congresul USR are loc sâmbătă, la Teatrul Național, în Sala Mare.

Spre deosebire de alte partide, uniunea a ales acest loc deoarece se consideră superiori, din punct de vedere intelectual, altor formațiuni politice care au optat pentru Romexpo, Sala Palatului sau Sala Polivalentă. „Teatrul Național este altceva, are mai multă legătură cu cultura și ne reprezintă”, a explicat o sursă politică pentru Evenimentul zilei.

USR va plăti închirierea sălii, chiar dacă relația dintre directorul Ion Caramitru și ei este una specială. Suma perceputa USR pentru inchirierea Salii Mari in data de 13.07.2019 este in valoare de 15.000 lei conform tarifelor de inchiriere stabilite prin Ordinul Ministerului Culturii si Identitatii Nationale nr. 2409/ 15.05.2019”, ne-a transmis conducerea TNB.

Uniunea Salvați România va organiza cel de-al 4-lea Congres al partidului, la care vor participa 500 de delegați din toată țara. Aceștia vor alege candidatul USR la alegerile prezidențiale și vor adopta o serie de modificări la Statutul partidului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Campania internă pentru alegerea candidatului USR la alegerile prezidenţiale a început la 1 iulie și are loc până vineri la ora 24: 00.

Patru membri s-au înscris în competiție: preşedintele USR Dan Barna, senatorul Mihai Goţiu şi alţi doi membri USR – Dumitru Stancaşi Dragoş Dinulescu. Dumitru Stanca este cadru militar în rezervă şi membru USR Ilfov, iar Dragoş Dinulescu este medic dentist şi membru în Biroul Judeţean USR Prahova.

În paralel, USR poartă discuții și cu PLUS deoarece și Dacian Cioloș și-ar dori să candideze din partea alianței.