Evenimentul Zilei > Actualitate > Caracalul ia foc: Polițiști, clienți la clubul cu minore al interlopilor. Acuzații-șoc
Caracalul ia foc: Polițiști, clienți la clubul cu minore al interlopilor. Acuzații-șoc

Caracalul ia foc: Polițiști, clienți la clubul cu minore al interlopilor. Acuzații-șoc

După izbucnirea scandalului de la clubul-bordel cu minore din Caracal, un martor acuză complicitățile dintre interlopi și poliția din oraș.

Poliţiştii BCCO Piteşti şi jandarmii din Argeş şi cei de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova au descoperit că la clubul de noapte din Caracal șapte fete, dintre care patru minore, care erau forțate să danseze la bară și să se prostitueze. Pentru o partidă de amor fetele primeau câte 200 de lei, mințind clienții că sunt majore.

Clubul deocheat funcționează într-un spațiu al Primăriei Caracal, au mai aflat anchetatorii. În plus, au descoperit oamenii legii, fetele erau folosite până la epuizare, iar dacă încercau să plece erau bătute și sechestrate, potrivit România TV. Fetele obligate să se prostitueze erau ținute într-un spațiu din spatele clubului.

În urma perchezițiilor, anchetatorii au ridicat înregistrări video făcute în separeurile din club, telefoane mobile și laptopuri, dar și documente de la Primăria Caracal. Potrivit unor surse judiciare, 4 suspecți au fost reținuți și o altă persoană a fost plasată sub control judiciar. Trei dintre cei reținuți sunt din Caracal, două femei și un bărbat, iar a patra persoană este un tânăr din Merișani.

Un martor intervievat de România TV a lansat acuzații cutremurătoare despre situația din Caracal. Vă prezentăm, mai jos, transcrierea dialogului:

„- Ati lucrat la firma lui Remus Rădoi mai bine de 8 luni, timp în care ați intrat și în acest club. Ce ați văzut și până unde erați lăsat să intrați?

Martor: Am 20 de ani, la 18 ani am lucrat la firma lui Remus Rădoi. A avut anumite treburi cu cluburile, mai ales la Dreams. Nu intram cu el, garda lui nu lăsa să intre pe oricine. Oricine i se părea suspect sau avea indicii că lucra undeva, în poliție, suspiciune, nu îi lăsa să intre. Poliția nu făcea nimic, adică ați vazut și cazul Luiza.

– Remus Rădoi venea inclusiv cu polițiști?

Martor: Da, da, v-am spus… pe mine nu mă lăsau să intru, mă ținea afară. Intra cu cine voia el și cine părea suspect, îl dădea afară. Am plecat de la firma lui Remus Rădoi, am venit la club și nu m-a lăsat să intru.

– Ce ati văzut?

Martor: Făceau dans la bara, din câte am înțeles, suma de 2 milioane și intretineau relații sexuale. Ori aici, ori la hotel. Toate astea le făcea Rădoi.

– Fetele erau obligate?

Martor: Erau obligate de Remus Rădoi, am luat legătura cu o fată și i-a zis mamei ei „mamă, eu am intrat, eu o să ies, pentru că nu ai ce să faci!

– Le amenințau?

Martor: Da, le amenința cu bătaia sau cu șantaj. Erau și minore unele dintre ele… Spuneau că au 18 ani, dar vă dați seama… Remus Rădoi cu asta se ocupă și el e încă în libertate.

– Vă punea să mergeți pe stradă? Au fost acuzații că oamenii lui Rădoi băteau oameni pe stradă.

Martor: S-a și întâmplat… cu Oaca, cu nebuniile astea… singurul clan care e al lui Codiță. Codiță face cămătării, cum se spune.

– Dar cu Luiza și Alexandra ce credeți că s-a întâmplat?

Martor: Patron de la firma de paznici să coordoneze organele de poliție eu n-am văzut… De ce… banii mei unde se duc? Și la poliție… Și de ce îmi coordonează mie un interlop? A furat, a facut tâlhării… și a primit suspendare. El se ocupa și cu droguri, avea sus aici o discotecă… Toata lumea știe asta și poliția n-a făcut nimic. Vi le spun că am lucrat… colegii mei la fel îmi spuneau… erau pliculețe… E foarte grav… punea oamenii de la paza să împartă. Acum câțiva ani, când avea discotecă… acum e cu proxenetism, bătăi… el are 44 de dosare cu așa ceva și nu i s-a întâmplat nimic. Ați văzut cum a coordonat Poliția… daca nu erau adresele astea, poate fetele erau libere. Sunt și eu agent de pază, hai să coordonez Poliția. El e șef la firma de pază… Nici nu are voie să dețină firmă de pază și pe semnatură apare Rădoi Remus. I s-a interzis în 2012… nu mai are acces să dețină firme de paza și el a avut 4. Unde e Poliția Română? Întreb și eu… de-asta se întâmplă ce se-ntâmplă.”

După difuzarea interviului, Remus Rădoi a declarat, pentru România TV, că martorul nu a lucrat niciodată pentru firmele sale şi face parte dintr-un clan. În plus, cel supranumit Codiţă a mai spus că firma sa de pază a făcut mai multe rapoarte scrise către autorităţile statului – IPJ Olt – despre activitatea infracţională din acel club.