Evenimentul Zilei > Politica > Capitolul la care PNL a crescut fulminant în ultimii patru ani: „Ăsta e un record”
Capitolul la care PNL a crescut fulminant în ultimii patru ani: „Ăsta e un record”

Capitolul la care PNL a crescut fulminant în ultimii patru ani: „Ăsta e un record”

Au reușit să strângă multe adeziuni ale tinerilor, în ultimii ani.
Președintele TNL, Mara Mareș, a remarcat un capitol cu care partidul său se poate lăuda. „Avem un număr record de tineri pe listele PNL, dublu față de alegerile din 2016! Generația Altfel va demonstra că se poate și în România.”
Tineretul Național Liberal propune, pentru alegerile locale, 450 de tineri pregătiți profesional pentru a transforma comunitățile pe modelul de succes al administrațiilor liberale de tradiție, din funcțiile de aleși locali. Este un număr record de reprezentanți ai generației tinere de politicieni pe listele propuse în ultimii 30 de ani la alegerile locale, pe locuri eligibile, dublu față de alegerile din 2016, o dovadă incontestabilă a încrederii PNL în șansa acestora.
Peste 200 de consilieri județeni, municipali și ai municipiului București, 250 consilieri comunali, 21 de primari, la nivelul întregii țări, sunt cei care vor confirma că se poate și în România! Infrastructură, educație, spații verzi, sănătate, curățenie și transport comun civilizat, piste de biciclete și clădiri de patrimoniu redate comunității prin restaurare și reintroducere în circuitul turistic sunt obiective fezabile și realizabile cuprinse în programele acestora de guvernare locală responsabilă.
Fiecare dintre aceste obiective clare reprezintă o piesă din programul național de investiții și dezvoltare pe care Guvernul PNL l-a pus în mișcare, investiții finanțate majoritar din fondurile europene aflate la dispoziția României.
„Cred în șansa Generației Altfel de a aduce schimbarea în România. PNL și premierul Ludovic Orban mizează astăzi pe tineri, iar eu îi mulțumesc pentru încrederea pe care ne-o acordă. Era timpul să promovăm un nou model în politică, în care tinerii contează, ei își decid viitorul, ei sunt sufletul României de mâine. Era nevoie de PNL și determinarea liberală pentru care sunt recunoscătoare.
Susțin candidaturile colegilor mei liberali și am convingerea că vor învinge în lupta electorală cu vechea garnitură PSD, revopsită, dar neschimbată, care nu mai poate păcăli alegătorii. Românii știu ce au însemnat ultimii 4 ani cu administrații PSD, sărăcie și subdezvoltare.
Miza acestor alegeri este alegerea între dezvoltarea și modernizarea propuse de PNL și încremenirea în trecut garantată de PSD. Timpul ne va confirma pariul pe tinerețea și competențele noii generații. Și, așa cum totul începe cu un vot, și drumul spre schimbarea comunităților începe cu o alegere. Am încredere că românii vor alege TNL și PNL”, a afirmat președintele TNL, Mara Mareș.