Mircea Stoian, co-prezentatorul emisiunii "Un show păcătos", este hotărât să părăsească barca Antenei 1 dacă propunerile pe care le-a înaintat către managementul televiziunii nu vor fi onorate. La decizia sa au contribuit şi ofertele făcute de două televiziuni concurente.

“Nu fac parte dintre oamenii care se cred indispensabili. Deocamdată sunt în tatonări. Săptămâna viitoare voi şti cu siguranţă încontro mă îndrept. Am formulat nişte cereri către Antena 1 şi aştept să văd ce se rezolvă. Am primit oferte de la două televiziuni mari şi, la rândul meu, am prezentat patru proiecte. Doar unul este de divertisment”, a dezvăluit Mircea Stoian pentru EVZ.

În ceea ce-l priveşte pe Dan Capatos, Stoian spune că sunt buni prieteni şi că plecarea sa din emisiune nu schibă cu nimic relaţia. “Sunt bun prieten cu Dan şi l-am ţinut la curent cu ceea ce vreau să fac. Plecarea mea din emisiune ţine numai de buisness”, a adăugat Stoian.

Emisiunea lui Capatos va suferi mai multe transformări după vacanţă. Daniela Crudu, asistenta al cărui nume a fost menţionat în doarul de prostituţie “Curve de lux pentru VIP-uri", va prezenta de luni o nouă emisiune la Antena 1 şi, potrivit Click, Mădălina Pamfile are zilele numărate în show.