Cântecul de leagăn al "Lebedei negre"

Cântecul de leagăn al "Lebedei negre"

Actriţa Natalie Portman, câştigătoare a premiului Oscar pentru rolul din "Lebăda neagră", a născut un băiat.

Natalie Portman (30 de ani) şi logodnicul ei, Benjamin Millepied (34 de ani), au devenit părinţii unui băiat, informează revista "People". Portman şi Millepied, dansator la Baletul Municipal din New York, s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru "Lebăda neagră", în care actriţa joacă rolul unei balerine. De coregrafia filmului s-a ocupat Millepied, care l-a interpretat totodată şi pe partenerul de scenă al lui Portman. Cei doi s-au căsătorit la scurt timp după aceea, însă nu au anunţat când urmează să aibă loc nunta.

Naşterea n-a fost confirmată de către reprezentanţii actriţei, ceea ce n-a fost o surpriză pentru jurnalişti, având în vedere că Natalie Portman este cunoscută drept una dintre cele mai discrete prezenţe de pe scena hollywoodiană.

Perioadă fastă

Ne puteți urmări și pe Google News

Anul 2011 este probabil cel mai bun din viaţa ei, notează presa internaţională. În luna februarie a câştigat Oscarul pentru rolul din "Lebăda neagră", la categoria "Cea mai bună actriţă", iar acum a adus pe lume primul ei copil.

Nu se cunoaşte încă numele pe care ea şi Millepied îl vor pune băiatului, însă un lucru e sigur: nu va fi "Oscar". În noaptea în care Portman a primit mult-râvnita statuetă, un reporter a întrebat-o dacă s-a gândit să-şi numească odrasla după prestigioasele premii ale industriei cinematografice americane. "În niciun caz nu-mi voi numi copilul Oscar", a răspuns amuzată actriţa.

Dornică de a-şi ţine viaţa personală departe de ochii presei, Portman a fost extrem de zgârcită cu vorbele când în mass-media a apărut vestea sarcinii ei, la sfârşitul lui 2010.

"Este bizar ca oamenii să afle detalii despre viaţa ta intimă, însă ajungi să te obişnuieşti cu asta. Am fost şocată când nişte necunoscuţi m-au felicitat pentru sarcină în timp ce mergeam pe stradă. Este măgulitor, dar şi ciudat, ca oamenii să cunoască cele mai intime detalii ale vieţii tale", declara Portman în luna ianuarie.

Felicitări de la breaslă

După ce revista "People" a publicat ştirea, fără să dea însă detalii despre unde şi când a născut actriţa, vedetele de la Hollywood s-au grăbit s-o felicite prin intermediul reţelei de micro-blogging Twitter.

"Sunt foarte bucuroasă pentru protejata mea, dansatoarea Natalie Portman! Felicitări pentru băieţel", a glumit Ellen de Generes, iar Lindsay Lohan i-a transmis şi ea urări de bine proaspetei mame: "Felicitări lui Natalie Portman pentru frumosul ei băieţel".

Natalie Portman, care este de origine evreiască, a recunoscut cu ceva vreme în urmă că respectă tradiţia atunci când vine vorba de naşterea copiilor. "Nu trebuie să faci ceva legat de copil decât după ce se naşte", a spus actriţa. Ea a mărturisit că a avut parte de o sarcină uşoară, în afară de unele dureri de spate ocazionale. <iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/5jaI1XOB-bs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> "Am fost şocată când nişte necunoscuţi m-au felicitat pentru sarcină în timp ce eram pe stradă." NATALIE PORTMAN, actriţă

STUDIOASĂ

Succes dublu: laureată Oscar şi absolventă de Harvard

Natalie Portman, al cărei nume de botez este Natalie Hershlag, s-a născut pe 9 iunie 1981, la Ierusalim. S-a îndrăgostit de mică de actorie şi, după ce a căpătat un dram de experienţă într-un muzical off-Broadway, a fost distribuită în filmul "Leon" la vârsta de 12 ani. Ea a interpretat în filmul lui Luc Besson rolul unei fetiţe care este luată sub aripa protectoare de către asasinul plătit Leon (Jean Reno). A continuat cu câteva roluri secundare, după care a intrat în pielea Reginei Amidala, în prequelul trilogiei "Războiul stelelor" (1999, 2002 şi 2005). În 1999 s-a înscris la Universitatea Harvard, pe care a absolvit-o patru ani mai târziu, cu o licenţă în psihologie. "Fără obligaţii", "Măria Ta" şi "Thor" sunt cele mai proaspete filme în care a jucat Natalie Portman.