Evenimentul Zilei > Actualitate > Canibalul din Arhanghelsk a fost condamnat pe viață!
Canibalul din Arhanghelsk a fost condamnat pe viață!

Canibalul din Arhanghelsk a fost condamnat pe viață!

Un om acuzat de crimă și canibalism a fost condamnat la închisoare pe viață.

Canibalul din Arhanghelsk a fost condamnat pe viață! Un om acuzat de crimă și canibalism, care și-a ucis cei trei prieteni, le-a fiert cadavrele și le-a mâncat părțile corpului a fost închis pe viață. Eduard Seleznev, în vârstă de 51 de ani, din Arhanghelsk, Rusia, a fost condamnat pentru uciderea prietenilor săi. În cursul procesului o instanță a aflat cum i-a înjunghiat pe bărbați după ce au băut peste măsură, împreună, susține The Sun.

Seleznev a recunoscut că și-a ucis și gătit cei trei prieteni în Rusia El a recunoscut în timpul procesului său că a fiert trupurile prietenilor săi și a folosit resturile umane, gătite ca alimente. Victimele sale – în vârstă de 59, 43 și 34 de ani – au fost tăiate în felii pentru a îndepărta părțile corpului pe care nu dorea să le păstreze. Restul rămășițelor au fost aruncate într-un râu local.

Ucigașul în serie a recunoscut că a depozitat bucățile de carne umane în pungi de plastic. Cunoscut sub numele de „Canibalul Arhanghelsk”, o instanță din Rusia l-a condamnat la închisoare pe viață pentru crimele care au avut loc între 2016 și 2017. Cu toate acestea, după ce avocații canibalului au făcut apel la decizie, a fost adus în fața celei mai înalte instanțe din Rusia ca să confirme sentința.

Canibalul din Arhanghelsk a fost condamnat pe viață

Înalta Curte din rusia a aflat că obiceiurile alimentare bizare ale lui Seleznev includeau gătitul pisicilor și câinilor locali, precum și al păsărilor și al altor animale mici găsite pe străzi. Criminalul în serie a tăiat rămășițele prietenilor săi și a selectat bucățile de carne pe care dorea să le mănânce. S-a mutat chiar în apartamentul aparținând uneia dintre victimele sale și le-a spus părinților bărbatului că fiul lor plecase la muncă în alt oraș.

Seleznev le-a spus aceeași poveste polițiștilor care au început o anchetă privind persoana dispărută. Când au fost descoperite în cele din urmă cadavrele, poliția a declarat că starea avansată de degradare și starea după ce au fost parțial tăiate le-a făcut dificil de identificat.

Rapoartele spun că criminalul în serie fusese acuzat anterior de o crimă dublă în trecut – totuși a fost eliberat după ce a executat 13 ani de închisoare.