Evenimentul Zilei > International > Angela Merkel, „victima” unui chelner neîndemânatic | VIDEO
Angela Merkel, „victima” unui chelner neîndemânatic | VIDEO

Angela Merkel, „victima” unui chelner neîndemânatic | VIDEO

Prezentă la o întâlnire cu membrii partidului din care face parte, desfășurată la un restaurant, Angela Markel a avut parte de o supriză nu tocmai plăcută din partea unui chelner, potrivit Hamburger Morgenpost.

Poate emoționat de faptul că în fața sa se afla cel mai important om al Germaniei, chelnerul care servea la masa Angelei Merkel a scăpat tava din mână și a vărsat toate cele cinci pahare cu bere chiar pe spatele cancelarului german. 
Plină de tact, Angela Merkel a zâmbit ușor, și-a trecut mâna prin păr ca și cum nu s-ar fi întâmplat mare lucru și apoi a sorbit o înghițitură din propriul pahar cu bere. Asta în timp ce mai multe persoane aflate în imediata sa apropiere au sărit să-i ofere cu ce să se șteargă. 
<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/v551EyN3FBk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.