Evenimentul Zilei > Actualitate > Campionul mondial la gimnastică aerobică Florin Neby, premiat la Gala Celebrităților 2016. Iată listă completă a laureaților!
Campionul mondial la gimnastică aerobică Florin Neby, premiat la Gala Celebrităților 2016. Iată listă completă a laureaților!

Campionul mondial la gimnastică aerobică Florin Neby, premiat la Gala Celebrităților 2016. Iată listă completă a laureaților!

Cea de-a noua ediție a galei "Celebritățile Anului 2016", a avut loc de curând în Capitală, marcând cei 9 ani de existență, prin acordarea a 40 de premii personalităților publice din acest an.

Acest eveniment reprezintă un semn de stimă şi respect din partea membrilor juriului, certifică competenţa profesională şi rezultatele obţinute în carieră pe parcursul anilor. Președinte de juriu a fost frumoasa actriță de la Hollywood Florina Kendrick, vicepreședinți, marele comentator sportiv Cristian Țopescu și actorul Daniel Ganea, de la Hollywood, iar realizator, coordonator și inițiator de program, profesor Mihaela Șerban. alături de Daniel Ganea. Juriul a fost alcătuit din celebrități și oameni de presă, iar criteriile de evaluare au fost următoarele: popularitate, valoare, recunoaştere, implicare socială, studii, imagine, realizări profesionale.
     Gala este o reunine a valorilor din toate domeniile și în fiecare an, aminteşte de gloria oamenilor de suflet şi de intelectualitatea României, aduce în atenţia publicului personalităţi marcante, care au impresionat publicul din punct de  vedere profesional, celebrităţi înzestrate cu talent, ambiţie, voinţă şi perseverenţa, care au lăsat în urma momente  unice pentru public.
Celebru se numeşte acel om care a lăsat în urma sa un moment sau o lucrare unică pentru societate, acea personalitate marcantă care a avut o activitate socială complexă sau care a excelat admirativ în atenţia publicului prin participare la o acţiune sau un proiect de maxim interes naţional.   
     Categoriile de premiere au cuprins diverse domenii de activitate: diplomaţie, televiziune, administraţie, actorie, regie, afaceri, sănătate, politică, învăţământ, administraţie, sport, cultură, elegantă, muzică, popularitate, etc.
     Această gală a marcat timp de 9 ani, momemtele de glorie pentru multe personalităţi din toate domeniile atât din ţară cât si din străinătate, gala fiind realizată în câteva ediții în Statele Unite ale Americii și în Europa. În acest an, evenimentul a început cu un moment de reculegere pentru renumitul inginer român la NASA, Jon Cepoi, care s-a stins de curând în America și marele actor Mircea Albulescu, ambii find premiații galei pe parcursul anilor. În deschidere, au fost acordat premiile de excelență în regie pentru profesorul Ioan Cărmăzan, și pentru cinematografie, Stelei Popescu.
Performanțele extraordinare ale lui Florin Neby, campion mondial și european la gimnastică aerobică, în prezent maestru emerit al sportului românesc, au fost pe deplin răsplătite în cadrul Galei Celebrităților 2016. După ce timp de 23 de ani a atins treptat cele mai înalte culmi în sportul de performanță, Florin Neby a hotărât să aducă o nouă viziune asupra antrenamentelor de fitness într-o locație spectaculoasă din zona Băneasa. Florin a venit însoțit la Gala Celebrităților împreună cu frumoasa lui soție, Andreia, și cu băiețelul lor de doar 3 luni, Abel, fiind prima apariție în formulă de trei la un eveniment public.
La un an de la înființarea sa, teatrul independent Arte dell'Anima a primit diplomă de excelență în cadrul Galei Celebrităților 2016, ajunsă la cea de a noua ediție. Premiul a fost ridicat de actrița Crina Lință, fondatoarea curajosului proiect destinat culturii românești. Scopul acestei instituții independente este realizarea și promovarea unor spectacole de bună calitate care să fie prezentate în cadrul festivalurilor de teatru naționale și internaționale, fiind un concept născut din dorința de a dezvolta mijloace artistice care fac posibilă descoperirea, îmbogățirea și cultivarea sufletului uman.
În cadrul celei de a noua ediții a Galei Celebrităților, Loredana Tache, fondatoarea centrului cultural pentru copii de top și părinți isteți, Top Kids, a fost premiată pentru proiectul său extraordinar început în urmă cu doi ani și dedicat învățământului românesc.
Gala a fost realizată de către Professional Celebrity, Ambasa'or Events, Green Village, Eurolines și TUI TravelCenter, Luxury Photo Video, Cacharel, Clara Ilie PR Agency, Karin Events, SlimArt, Un băiat și o fată, CrealDesign au fost de asemenea parteneri ai galei.

Listă completă a diplomelor de excelență:

Celebritatea anului în actorie/Generația de aur în actorie și televiziune: Stela Popescu

Pentru regie:  Ioan Cărmăzan
Pentru întreaga carieră: Corina Chiriac
Cea mai puternică companie din turismul românesc: Eurolines
Pentru folclor: Elena Merișoreanu
Premiul publicului/celebritatea anului în televiziune: Simona Gheorghe
Premiul publicului/celebritatea anului în televiziune: Gabriela Cristea
Premiul publicului:/Celebritatea anului în televiziune: Cristian Brancu
Premiul publicului/ Celebritatea anului: Florentina Fântănaru
Premiu special pentru rubrica Life Style/Teo Show – Ilinca Vandici
Premiu special în televiziune: Oana Turcu
Pentru cariera sa în televiziune – Iuliana Marciuc
Premiu special excelență în sport: Florin Neby pentru centrul performant Neby Fitness
Premiul publicului pentru emisiuni tv- Mădălin Ionescu
Premiu excelență în cultură și învățământ: Loredana Tache (pentru centrul cultural Top Kids)
Premiu de excelență în artă: Teatrul independent Arte dell'Anima
Premiu special în muzică: Mihai Chițu
Premiu proiecte speciale pentru București: deputatul Cristian Dan Popescu
Celebritatea anului în muzică: Romeo & Julia Solano
Premiu de excelență pentru imagine: Luxury Photo Video
Premiu pentru talent excepțional: Dorian Solano
Celebritatea anului în modă: Crenguța Niscoveanu
Premiu de excelență: Florin Condurățeanu
Premiu de excelență pentru întreaga carieră în muzică: Mihai Constantinescu
Pemiu de excelență în medicină: dr Viorica Chiurciu
Premiu de excelență în medicină: prof univ dr Cornelui Zeana
Pentru Generația de Aur Folclor 2016 – Gheorghe Rosoga
Celebritatea anului în folclor: Ion Ghițulescu
Pentru sprijinul adus României: Lia Maria Bologa
Premiu de excelență pentru cariera în folclor: Elisabeta Turcu
Celebritatea anului în folclor: Florica Zaha
Excelență în folclor: Viorica Macovei
Premiu de excelență în cercetare: Valeriu Zanoschi
Premiu de excelență în cercetare: inginer Nicolae Vasile
Premiu de excelență – Ionela Van Rees Zota
Premiu de excelență – Mariana Pachiș
Premiu de excelență în jurnalism: Doru Dinu
Premiu de excelență în istorie: Mihail Diaconu
Pentru activitatea literară: prof Daniela Vasiloschi

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.