Evenimentul Zilei > Actualitate > Campionatul Naţional de Drift încinge asfaltul la Constanța
Campionatul Naţional de Drift încinge asfaltul la Constanța

Campionatul Naţional de Drift încinge asfaltul la Constanța

Peste 40 de piloţi din România şi Bulgaria participă la cea de-a patra etapă din Campionatul Naţional de Drift, care se desfășoară în acest week-end în parcarea unui mall de la marginea Constanței.

Cel puțin 10.000 de spectatorii sunt aşteptaţi să ia parte, astăzi și mâine, la eveniment. Potrivit Asociației Litoral-Delta Dunării, sunt prezenți toţi cei care în trecut şi-au adjudecat titlurile de campioni naţionali în driftul românesc, Traian Buşe, Răzvan Frăţianu, Călin Ciortan, Istvan Szabo, Sorin Ene şi Stefan Stefanov fiind pregătiţi să ofere publicului un show incendiar de-a lungul celor două zile de competiţie. De asemenea, câştigătorul de anul trecut al rundei de la malul mării, Krasimir Stefanov, va reveni în campionatul românesc special pentru acest eveniment, la care va concura şi fiica acestuia în vârstă de 17 ani, Kristalina Stefanova, la clasa Semi Pro.

Campionatul a început, astăzi, la ora 10:00, cu antrenamentele libere. Calificările vor avea loc începând cu ora 17:00. Duminică, driftingurile mult aşteptate sunt programate să se desfăşoare începând cu ora 16:15. „Ne continuăm strategia de atragere de evenimente către Mamaia, litoralul românesc şi Delta Dunării. Pentru al doilea an consecutiv, continuăm în forţă parteneriatul cu Federaţia Română de Automobilism Sportiv şi Romanian Drift Community cu această etapă Mamaia Style. Pe lângă faptul că îi vom avea alături de noi pe sportivi de top ai Constanţei, cei prezenţi la etapă vor avea şi ocazia să ia parte la Drift Experience, o tură de circuit din dreapta pilotului”, a declarat Corina Martin, vicepreşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.