Evenimentul Zilei > Social > CAMPANIA EVZ. Tudor, fotbalistul care gătește împreună cu mama
CAMPANIA EVZ. Tudor, fotbalistul care gătește împreună cu mama

CAMPANIA EVZ. Tudor, fotbalistul care gătește împreună cu mama

Tudor este un băiețel căruia îi place fotbalul, dar și dansul, în egală măsură. O altă pasiune a puștiului sunt prăjiturile, pe care le prepară în bucătărie.

Moș Crăciun, împreună cu „Evenimentul zilei”, continuă campania pentru întocmirea listei copiilor cuminți care urmează să fie premiați. Astăzi, lista a ajuns la Tudor, un băiețel cu totul deosebit.

Tudor este un copil adoptat și, în egală măsură, adorat de ai lui. Mama băiețelului, Adina Carnaru, spune că atunci când puștiul a zâmbit pentru prima oară viața ei a început cu adevărat. „De atunci încoace, trăim, zâmbim, ne jucăm și învățăm”, povestește mama. Tudor e un mare dansator, dar și un mare fotbalist, un copil isteț și atent, care o corectează de fiecare dată când greșește. „Iubește să picteze, să mă ajute la curățenie, dar mai ales la bucătărie. Pregătim împreună toate bunătățile de pus pe masă. Și atunci, cum să nu vi-l prezint pe Tudor ca pe un copil cuminte?” întreabă mama.

Nu vă imaginați că nu sunt momente în care părerile diferă și izbucensc certuri. Dar, nu ne ține mult și niciodată nu mergem la culcare supărați. Iar „Te iubesc”- ul de noapte bună e cea mai mare fericire și mulțumire pentru puiul ei de om.

Dacă și tu știi povestea vreunui copil cuminte, deștept, frumos, îndrăzneț, dar și respectuos, scrie-ne la redacție, în perioada 1-20 decembrie, pe adresa [email protected], povestea lui însoțită de o fotografie, iar noi o vom publica.