Evenimentul Zilei > Social > CAMPANIA EVZ. Maia așteaptă de la Moș o carte de anatomie
CAMPANIA EVZ. Maia așteaptă de la Moș o carte de anatomie

CAMPANIA EVZ. Maia așteaptă de la Moș o carte de anatomie

Lista copiilor cuminți întocmită de 12 ani încoace de „Evenimentul zilei” împreună cu Moș Crăciun are o diplomă pentru Maia, o fetiță de 5 ani care inventează povești.

Maia are 5 ani și-și dorește să devină medic. Fetița speră că Moș Crăciun va avea în sacul său de cadouri o carte de anatomie care să o ajute să-și împlinească visul.

Între timp, merge la grădiniță și îi scrie Moșului scrisori cum este cea care urmează:

Bună Moșule,

Am un nume mititel

Și tare mă mândresc cu el,

MAIA îmi spune mama mea.

Sunt cuminte, și-ordonată,

Dar și foarte talentată.

Am 5 ani și sunt la gradiniță, la grupa mare. Îmi place mult că învăț fel de fel de lucruri interesante. Mă înțeleg bine cu toți colegii. Sunt prietenoasă și îmi ajut colegii mai mici ca mine. Mănânc tot și îmi ascult părinții și bunicii, care sunt tare mândri de mine. Simt eu că mă iubesc mult, deci nu pot să-i supăr. Nu stau deloc. Iarna, patinez, mă dau cu săniuța. Vara, merg cu rolele, tricicleta, bicicleta, înot cu aripioarele și mă dau pe tobogan. Îmi doresc să am o placă să merg cu ea, dar buni a zis că trebuie să mai cresc. Pictez și colorez frumos, dacă mai uit din poezii și cântecele, mai improvizez eu. Inventez și povești. Îmi plac și desenele animate cu Sophia și Regatul de gheață. Am multe cărticele pentru copii pe care abia aștept să le citesc eu, dar până atunci o să am grijă de ele. O să am serbare la gradiniță și cred că o să vină un ajutor de-al tău. Așa că o să cânt și o să dansez bine. Vei mai auzi multe de mine. Vreau să învăț bine ca să ajung medic bun. Sper că vei avea în sacul tău o carte despre anatomia omului. Am văzut eu un afiș cu niște vene albastre și roșii. Mi-a plăcut mult. Mi-a explicat buni ceva, dar nu prea am înțeles. Sper să primești scrisoarea mea.

Cu drag, Maia.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: