Evenimentul Zilei > Social > CAMPANIA EVZ. Luca: „M-am antrenat cu schiurile ca să-l întâmpin pe Moșul”
CAMPANIA EVZ. Luca: „M-am antrenat cu schiurile ca să-l întâmpin pe Moșul”

CAMPANIA EVZ. Luca: „M-am antrenat cu schiurile ca să-l întâmpin pe Moșul”

Pentru al 12-lea an consecutiv, „Evenimentul zilei” împreună cu Moș Crăciun caută cei mai cuminți copii pentru a-i premia. Astăzi, lista copiilor ascultători a ajuns la Luca-Paul, tocmai în Noua Zeelandă.

Luca-Paul Tărăbuță are 6 ani și locuiește cu părinții în Auckland, Noua Zeelandă. I-a scris și anul trecut Moșului și o face și anul acesta, spunându-i că a rămas același copil ascultător. Totodată, îi reamintește lui Moș Crăciun că așteaptă de la acesta o diplomă de copil cuminte pe care să o așeze sub brad. Redăm mai jos scrisoarea.

Bună ziua, dragă Moș Crăciun!

Mă numesc Tărăbuță Luca- Paul. Sunt același copilaș român get- beget, născut pe 15 decembrie 2008 în Auckland, Noua Zeelandă, care ți-am scris și anul trecut. În curând voi împlini 6 ani și tare mi-aș dori să primesc și anul acesta Diploma de copil cuminte, ca să o arăt la școală acum când termin clasa a I-a. Să vadă colegii și învățătoarea că sunt chiar un copil cuminte și vesel, poate puțin prea năzdrăvan, dar sunt bun la învățătură. Am promis că am să învăț limba română bine, bine de tot și m-am ținut de cuvânt.

Dragă Moș Crăciun, îmi pare tare rău că anul acesta nu venim în România, dar poate ai tu grijă ca bunelul și bunela să fie sănătoși și să mi-i aduci în dar, că au promis că vin la noi în Auckland. Cred că au și bilete de avion deja. Cred că asta este surpriza cea mare, bineînțeles și Diploma de copil cuminte, zic eu. Stau și mă gândesc deseori cum de reușești să aduci așa multe daruri la toți copiii mici și mari din întreaga lume, așa de repede de la căsuța ta de departe. Cred că îi iubești pe toți foarte mult, că eu văd că și cei mari cam așteaptă câte un dar de la tine.

De aceea eu te iubesc la fel de mult ca toți copiii din întreaga lume și mă rog să fii sănătos ca să poți avea grijă de noi toți, chiar și de mami, tati, buni, bunelul si bunela, pe care îi aștept cu mare bucurie. Eu m-am antrenat și cu schiurile ca să-ți vin în întâmpinare, să-ți dau un ceai cald și un pupic de bun venit. Am să pregătesc și brăduțul, am să împodobesc și căsuța noastră cu beculețe și am să stau la geam să te aștept.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: