Evenimentul Zilei > Social > Campania EVZ: Giulia, micuța englezoaică pasionată de puzzle-uri
Campania EVZ: Giulia, micuța englezoaică pasionată de puzzle-uri

Campania EVZ: Giulia, micuța englezoaică pasionată de puzzle-uri

Lista copiilor cuminți întocmită de Evenimentul zilei împreună cu Moș Crăciun a ajuns la Giulia Maria Popa, o fetiță care așteaptă cu nerăbdare o diplomă care să arate cât de ascultătoare este.

O fetiță de nici 5 ani i-a scris Moșului în cadrul campaniei EVZ pentru întocmirea listei de copii cuminți. iată ce i-a scris fetița:

Dragă, Moș Crăciun,
Sunt Giulia Maria Popa și în ianuarie voi implini 5 ani.
Sunt o fetiță cuminte și ascultătoare și mi-aș dori foarte mult să figurez pe lista copiilor cuminți și să am și ăn acest an o diplomă de copil cuminte.
Bunica mea nu uită să-ți trimită în fiecare an datele despre mine pentru că mă iubește foarte mult și abia așteaptă să-mi aducă diploma primită de la tine.
Cel mai mult îmi place să mă joc puzzle, să mă dau cu bicicleta,să desenez și iarna abia aștept să fie zăpadă să mă pot da cu saniuța și să fac un om mare de zăpadă.
Ador să mă joc cu mami și cu tati diverse jocuri de logică și de gândire, jocuri cu zarul și îmi place să câștig.
La gradiniță d-na educatoare îi spune mereu mamei, cât sunt de cuminte și harnică și că dacă toți copiii ar fi așa ca și mine, i-ar fi foarte ușor.
Îmi place foarte mult limba engleză.
Anul acesta, am vrut să-l aștept pe Moș Nicolae toată noaptea în geam, dar n-am reușit pt că Moș Ene a venit până la urmă pe la gene și am adormit, dar n-am să mă las, până nu-l prind pe  Moș Crăciun, să-l trag de barbă și să-i iau toate jucăriile din sac.Sper să ningă mult, să pot privi fulgii de nea cum se așează pe fereastră și Moșul pe săniuță venind pe strada noastră. Aș fi cea mai fericită din lume să-l întâlnesc la noi acasă.
Te iubesc Moșule și te aștept să vii.
Ți-am atașat și o poză cu mine.
Giulia

Dacă și tu știi povestea unui copil cuminte, scrie-ne pe [email protected] sau completează-i celui mic diploma de copil cuminte pe diploma.evz.ro