Evenimentul Zilei > Social > Cameron Diaz: NU am fost niciodată atrasă de ideea de a deveni mamă. Când ai COPII, ai prea multe bătăi de cap
Cameron Diaz: NU am fost niciodată atrasă de ideea de a deveni mamă. Când ai COPII, ai prea multe bătăi de cap

Cameron Diaz: NU am fost niciodată atrasă de ideea de a deveni mamă. Când ai COPII, ai prea multe bătăi de cap

Actrița Cameron Diaz a mărturisit, într-un interviu pentru Esquire, că nu a simțit niciodată nevoia de a deveni mamă, deoarece "când ai copii, ai prea multe bătăi de cap", iar ea nu a vrut să aibă şi responsabilitatea altor vieți în afară de a sa.

În timp ce-și promovează noul film, "Sex Tape", care va vea premiera în cinematografe la 18 iulie, Cameron Diaz a vorbit și despre faptul că a depășit vârsta de 40 de ani și că a învățat să accepte cine este, relatează Agerpres, citând starpulse.com.

"Când ai copii, ai prea multe bătăi de cap. Eu nu am vrut să am responsabilitatea altor vieți în afară de a mea. Această decizie mi-a simplificat mult viața. Dacă ai un copil trebuie să te ocupi de el tot timpul, în fiecare zi, până ajunge la 18 ani", a spus actrița.

"Dacă nu ai copii, viața este mai ușoară, dar asta nu înseamnă că este o decizie ușor de luat. Îmi place să fiu protectoare, dar totuși nu am fost niciodată atrasă de gândul de a deveni mamă. Viața mea este mai ușoară decât a femeilor care au copii. Așa stau lucrurile pentru mine (…) În prezent îmi merge bine. Am făcut multe în viață și am învățat să nu-mi mai pese", explicat Diaz.

Despre pragul psihologic legat de vârsta de 40 de ani, actriţa a declarat: "Mă simt bine la 41 de ani. Îmi place. Foarte multe lucruri urâte nu mă mai afectează. În special, am scăpat de frică. Este cea mai frumoasă vârstă. Este momentul în care o femeie știe deja cum merg lucrurile și nu mai pune totul la suflet. Pur și simplu încetezi să te mai temi. Nu-ți mai pasă de ce cred bărbații despre tine".

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.