Evenimentul Zilei > Actualitate > Călin Geambașu, MESAJ SFÂȘIETOR la 7 ani de la MOARTEA Mălinei Olinescu. Cuvintele care AU ȘOCAT: „NU am mai PUTUT”
Călin Geambașu, MESAJ SFÂȘIETOR la 7 ani de la MOARTEA Mălinei Olinescu. Cuvintele care AU ȘOCAT: „NU am mai PUTUT”

Călin Geambașu, MESAJ SFÂȘIETOR la 7 ani de la MOARTEA Mălinei Olinescu. Cuvintele care AU ȘOCAT: „NU am mai PUTUT”

Călin Geambașu a scris un mesaj plin de emoție de ziua regretatei Mălinei Olinescu, artista care a ales să își ia viața în urmă cu șapte ani.

Cântăreața ar fi împlinit 44 de ani, dar a sfâșit tragic în iarna lui 2011. Fanii și prietenii ei și-au amintit de ea cu tristețe în suflet. Printre ei și Călin Geambașu. 

„La mulți ani eterni, Malinet…! Azi ar fi fost ziua ei. 30 de ani împreună, în copilărie, la Școală Vedetelor și mai târziu în trupa noastră.

Această melodie din 2003 este ultima pe care am compus-o până în prezent, descumpănit fiind de faptul că a fost posibil că 2 membrii ai Juriului să acorde interpretării Mălinei și melodiei nota 2… 

Când am văzut că aaa ceva este posibil (după toate performanțele noastre anterioare), efectiv m-am oprit.

Am pus în această melodie toate ingredientele necesare pentru a-i evidenția Mălinei Glasul ei de înger… Ești mereu aici, Mălina!”, a scris Călin Geambașu în postarea să făcută pe pagină să de socializare. 

Mălina Olinescu a murit în noaptea de duminică spre luni, la vârsta de 37 de ani. S-a sinucis, aruncându-se de la etajul șase al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord din București. Călin Geambașu spunea atunci că artista s-ar fi sinucis după despărțirea de iubitul ei, Sebastian Truță.