Evenimentul Zilei > Actualitate > Călin Geambaşu: „Mălina a fost bătută de iubitul ei înainte să se sinucidă”
Călin Geambaşu: „Mălina a fost bătută de iubitul ei înainte să se sinucidă”

Călin Geambaşu: „Mălina a fost bătută de iubitul ei înainte să se sinucidă”

Prietenul apropiat al cântăreţei, alături de care Mălina cânta în spectacole, a declarat, aseară, că Sebastian Truţă, iubitul artistei, a lovit-o cu o zi înainte ca aceasta să să se arunce de la etajul al şaselea.

"Sebi o manipula şi ştia că poate face orice pentru el. Sâmbătă, înainte cu o zi să moară, Mălina m-a sunat şi mi-a spus că a lovit-o. Am anunţat-o pe sora ei de incident, iar a doua zi când am vorbit cu ea, plângea în hohote. Nu era prima oară când o lovise. El ştia că ea ar face orice pentru el şi o tratat doar cu răceală. Un incident bizar s-a petrecut şi când au împlinit un an de relaţie. S-au certat, iar când Mălina l-a sunat şi a încercat să se împace el i-a transmis să nu îl mai deranjeze pentru că se joacă Counter Strike", a spus Călin Geambaşu la o emisiune TV.
Siciriul cu trupul neînsufleţit al cântăreţei a fost depus, astăzi la prânz, în capela Cimitirului Sfânta Vineri. Mama Mălinei, cântăreaţa Doina Spătaru, a stat tot timpul lângă siciriul fiicei ei. Mai mulţi prieteni ai Mălinei au venit să-i aducă flori şi să-i aprindă o lumânare, printre care şi actriţa Monica Davidescu.
Capela este păzită de câţiva bodyguarzi, care au spus că Doina Spătaru a cerut că nimeni în afara familiei şi a prietenilor să nu intre în capelă.
Citiţi mai multe informaţii în categoria dedicată Mălinei Olinescu. 

  • Mălina Olinescu, depusă la capela cimitirului Sfânta Vineri, într-un sicriu închis
  • Iubitul Mălinei Olinescu: "Nu vreau decât să mă rog pentru iubita mea. Sunt foarte obosit"
  • Mălina Olinescu s-a sinucis exact ca tatăl ei. Cântăreaţa s-a aruncat de la etajul 6| VIDEO
  • Mălina Olinescu va fi înmormântată lângă Ileana Sărăroiu, cea despre care se spunea că a fost îngropată de vie

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: