Ești deja client sau îți deschizi cont acum pe Unibet? În ambele situații, ai parte doar de avantaje! În fiecare zi, până pe data de 24 decembrie 2020, poți să te bucuri de ofertele speciale Unibet. Cadourile pregătite de operatorul de jocuri de noroc online pot fi accesate pe www.unibet.ro, în secțiunea Promoții, unde există Calendarul Festiv 2020.

Sistemul este unul clasic de tip calendar de Advent, calendar special folosit pentru a număra zilele în așteptarea Crăciunului. Astfel, dai click pe numărul corespunzător datei din calendar și poți să profiți de oferta zilei. Nu uita să citești cu atenție termenii și condițiile aferente ofertei respective!

Ce oferte vei găsi în Calendarul de Crăciun Unibet

Tuturor ne plac surprizele, așa că nu trebuie să oferim detaliile ofertelor, pentru ca bucuria descoperirii să fie mai mare! Cert este că în cadrul Calendarului Festiv 2020 nu vor lipsi pariurile fără risc, pariurile bonus, creșterile de profit la anumite evenimente, cotele speciale, concursurile de tip Predictor cu premii substanțiale cash (așa cum este cel pentru Champions League cu premii de 125.000 RON), bonusurile la depunere cash sau sub formă de rotiri la sloturi, turneele de sloturi, turneele de live cazino la jocurile de ruletă sau blackjack, vouchere cash pentru bingo, bilete pentru turnee de poker, turnee freeroll cu premii atractive și multe alte surprize. Când apare fiecare ofertă specială și care sunt detaliile acesteia – vei afla accesând zi de zi Calendarul de Crăciun Unibet!

Descoperă zilnic surprizele din Calendarul Festiv Unibet 2020

Ofertele speciale fac parte din farmecul Lunii Cadourilor, iar prilejul este perfect: evenimentele sportive continuă în luna decembrie, ai sute de opțiuni de pariere la Unibet pentru meciurile de top din cele mai apreciate competiții europene! Mai mult decât atât, piețele live sunt deschise pe toată durata partidelor din cele mai puternice campionate, iar piețele antepost îți oferă șansa de a miza pe favoriți la cote excelente. La Liga, Premier League, Bundesliga și La Liga programează etape în decembrie, în unele cazuri chiar și în jurul Crăciunului, chiar și în ultima zi din an, înainte de Revelion! Te vei bucura astfel de o atmosferă festivă alături de agenția ta preferată de pariuri online, Unibet.

Alte evenimente sportive în decembrie 2020

Între 8 și 10 decembrie se joacă ultimele partide din Champions League și Europa League din acest an. Spectacolul va fi la cote maxime, mai ales că sunt grupe unde oricine echipă se poate califica în primăvara europeană, așa cum este Grupa B din Liga Campionilor, în care evoluează inclusiv Real Madrid și Inter, clasate acum pe ultimele două poziții. Suntem implicați și alături de CFR Cluj, căci formația din România are nevoie de o victorie în Elveția pentru a se califica mai departe în Europa League.

Campionatul European de Handbal Feminin este în plină desfășurare, poți să urmărești întâlnirile live pe Unibet TV. Profită și de cote live foarte tentante și nu uita că poți paria deja pe echipa ce va câștiga această competiție, pentru a te bucura de cea mai bună cotă.