Evenimentul Zilei > Politica > Calculele unui ministru PNL: „Românii vor dori alegeri anticipate”
Calculele unui ministru PNL: „Românii vor dori alegeri anticipate”

Calculele unui ministru PNL: „Românii vor dori alegeri anticipate”

Românii își vor dori alegeri anticipate dacă și acest guvern al premierului desemnat va fi boicotat, susține ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Prezent într-o conferință de presă la Reșița, în calitate de președinte al PNL Caraș Severin, Vela a declarat că, în cazul în care guvernul premierului desemnat nu va fi votat şi va fi boicotat de către PSD, românii îşi vor dori alegeri anticipate.

”Există două variante, ambele posibile: Guvernul premierului desemnat, Florin Cîţu, să fie votat, şi există posibilitate să nu fie votat sau boicotat. Iar atunci, eu, ca orice român care vede că PSD a blocat Parlamentul şi a creat o criză, îmi doresc alegeri anticipate”, a declarat duminică, Marcel Vela.

Acesta a participat duminică la şedinţa Biroului Judeţean al PNL Caraş-Severin. Cu această ocazie, omul de afaceri Romeo Dunca a fost desemnat drept candidatul PNL la preşedinţia Consiliului judeţean.

Sursa: Agerpres

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.