Evenimentul Zilei > Economie > Călătoriile în Asia devin mai accesibile
Călătoriile în Asia devin mai accesibile

Călătoriile în Asia devin mai accesibile

FLYSKY.ro este o nouă platformă digitală de turism dezvoltată de agenția Panda Travel în România. Agenția operatoare are o vechime de 18 ani serviciile acesteia fiind cunoscute în special de către comunitatea chineză din România.

Interesul tot mai crescut al românilor față de destinațiile asiatice a determinat compania să  orienteze  ofertele si serviciile destinate expațiilor chinezi și către turiștii români care vor să călătorească în Asia fie în vacanță, fie în interes de serviciu. 

Compania, va lansa pe piață pachete și bilete la prețuri avantajoase, combinând zboruri oferite de companiile de linie precum si cele low cost pentru destinațiile din Asia și nu numai. De asemenea, compania facilitează obținerea vizelor către China și alte țări din Asia.

FLYSKY.ro va deveni principalul motor de căutare al celor mai avantajoase prețuri la bilete sau pachete către destinațiile asiatice.  Platforma oferă o gamă completă de zboruri în întreaga lume, îți dă posibilitatea de a compara prețurile și îți asigură obținerea tuturor documentelor necesare mult mai simplu prin intermediul online.

În perioada următoare FLYSKY lansează o campanie de promovare care își propune să facă cunoscute oferta și serviciile către pubicul român.  Compania va lansa în toamnă o competiție în mediul digital al cărei premiu constă intr-o experiență adventure în Vietnam.

Obiectivele companiei  sunt creșterea cotei de piață pe segmentul de ticketing și câștigarea poziției de lider de piață pentru destinațiile asiatice.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: