Evenimentul Zilei > Social > Un cadru medical RECLAMĂ că nu mai au măști de protecție. Asta face ca viața pacienților cu leucemie să fie în PERICOL
Un cadru medical RECLAMĂ că nu mai au măști de protecție. Asta face ca viața pacienților cu leucemie să fie în PERICOL

Un cadru medical RECLAMĂ că nu mai au măști de protecție. Asta face ca viața pacienților cu leucemie să fie în PERICOL

Un cadru medical de la Spitalul Colentina reclamă că, de câteva zile, nu mai au măști de protecție, de acestea depinzând și viața pacienților bolnavi de leucemie. Se pare că autoritățile nu au de gând să facă nimic ca să rezolve această problemă.

Corina Băcanu a primit un mesaj de la un cadru medical care lucrează la Colentina referitor la problemele din această instituție.

 

"Bună, Corina. Îți scriu căci am văzut că ești una dintre puținele persoane pe care le interesează și ce se întâmplă în spitale. O să fiu scurtă. Sunt asistentă la Colentina, mai precis la secția de hemato, mă îngrijesc printre altele și de bolnavii de leucemie. Am fost aici și când a fost pana de curent, însă o altă situație m-a determinat să îți scriu. De câteva zile asistentele nu mai au seringi de 20ml, folosite la recoltat , tratament etc, se chinuie cu unele f mici sau f mari, nu au mânuși decât L", spune cadrul medical. 

 

"De câteva zile, nu mai avem nici măști de protecție și suntem nevoiți să intrăm în rezerve, la pacienții imuno-depresivi, cum sunt bolnavii de leucemie, fără mască, când este OBLIGATORIE echiparea completă, masca fiind cea mai importantă. De chestia asta poate depinde viața acelui om, fără nicio exagerare, și oricine a trecut pe aici știe asta, și la fel orice cadru medical. Mulțumesc", se mai arată în scrisoarea cadrului medical.

 

"Judecați voi singuri cum se cheltuiesc banii Primăriei. Să fim sănătoși!", spune și Corina Băcanu.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: