Evenimentul Zilei > Actualitate > Două profesoare din Iași au scăpat de inhibiții. Ipostazele demne de filme pentru adulți au făcut furori în toată școala. Imaginile vorbesc de la sine
Două profesoare din Iași au scăpat de inhibiții. Ipostazele demne de filme pentru adulți au făcut furori în toată școala. Imaginile vorbesc de la sine

Două profesoare din Iași au scăpat de inhibiții. Ipostazele demne de filme pentru adulți au făcut furori în toată școala. Imaginile vorbesc de la sine

Două cadre didactice tinere din Iași și-au uitat menirea și s-au pozat în ipostaze demne de fimele pentru adulți. Imaginile au ajuns atât la elevi, cât și la Inspectoratul Școlar Județean Iași.

O profesoară din Iași a reușit să îi revolte pe părinți și să îi incite pe elevi. Este vorba despre Loredana Panalnceanu, profesor de matematică și masterandă la Facultatea de Matematică. . Aceasta a ajuns să fie cunoscută în toată școala, dar și la inspectorat, la scurt timp după terminarea studiilor, informează Bzi.ro.

Ea predă la Școala Profesională Dagata. Profesoara, născută pe la mijlocul lunii noiembrie 1996, s-a fotografiat în ipostaze mai mult decât indecente.

Aceasta s-a pozat într-o ipostază demnă de site-urile mai deocheate, lângă una dintre cele mai importante instituții culturale din județ, lângă Biblioteca Central Universitară.

Cineva care a văzut acele fotografii și le-a pus imediat la dispoziția elevilor și inspectorilor. Așa au ajuns câteva imagini pe masa inspectorilor din cadrul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași. Culmea, în pozele mai mult decât indecente nu se află singură, ci alături de o învățătoare. Aceasta se numește Florentina Etcu. Aceasta este, după cum susține, învățătoare la Școala Gimnazială „Carmen Sylva” din Iași.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași au transmis că vor face de îndată verificări. 

„Putem confirma că am primit un e-mail prin care ni se atrage atenția asupra unui număr de două fotografii în care sunt surprinse două domnișoare despre care ni se spune că sunt cadre didactice. Este de datoria noastră să verificăm de urgență, cu toată seriozitatea, aceste informații, întrucât cadrele didactice trebuie să fie modele de conduită pentru elevi atât la catedră, cât și în timpul liber, dincolo de orele petrecute la școală”.

Cele două cadre didactice riscă să fie mustrate de șefi.