Evenimentul Zilei > Actualitate > Cadoul perfect de CRĂCIUN. O surpriză din altă lume și o istorie CIUDATĂ
Cadoul perfect de CRĂCIUN. O surpriză din altă lume și o istorie CIUDATĂ

Cadoul perfect de CRĂCIUN. O surpriză din altă lume și o istorie CIUDATĂ

Pentru cei în căutarea unui cadou de Crăciun, acum pot achiziționa o bucată din Lună, la propriu, pentru doar aproximativ 100 de lei.

Ambasada lunară, singurul guvern galactic recunoscut, vinde parcele de teren situate pe Lună, Marte și Venus, și promite o vedere care îți taie răsuflarea spre Pământ.

Nici micuța planetă Pluto nu a scăpat de agenții imobliari, pentru o sumă nu atât de piperată pe cât ne-am aștepta, cei interesați pot cumpăra parcele pe îndepărtata planetă.

Totul pare o glumă, dar în 1980, un antreprenor american, Dennis Hope, s-a adresat guvernului american pentru a-i recunoaște dreptul de a deține întreaga suprafață a Lunii.

Se spune că inițial nu a fost privit cu ochi buni de către oficiali, dar, după un timp, cererea sa a fost aprobată și înregistrată.

Dennis, acum în vârstă de 70 de ani, a continuat să scrie la Adunarea Generală a Națiunilor Unite și guvernului rus pentru a-și documenta afirmația și intenția juridică de a vinde proprietățile extraterestre.

În 2004, antreprenorul a format guvernul galactic, o republică democratică ce are în componență proprietari ai terenurilor extratereste, un congres și chiar monedă proprie.

Documentele pentru înființarea acestui guvern au fost acceptate și semnate de secretarul de stat de la acea vreme, Hillary Clinton.

Pe pagina de Facebook a Ambasadei, grupul își împărtășește cu mândrie scopurile: „Misiunea noastră e de a vinde aceste proprietățile cetățenilor obișnuiți înainte ca Corporațiile să ajungă acolo și să-și revendice totul împreună cu drepturile minerale.

Avem o Constituție ratificată și peste șase milioane de proprietari, noi suntem Guvernul Galactic”.

Deși unele cadouri pot ajunge la sume mari de bani, pentru acest Crăciun se pot găsi cadouri ieftine ca cel de mai sus, pentru cei dragi, informează Daily Star.