Evenimentul Zilei > Actualitate > Cad podurile în România. Ce s-a întâmplat recent lângă Târgu Jiu? Reacţia autorităţilor spune totul
Cad podurile în România. Ce s-a întâmplat recent lângă Târgu Jiu? Reacţia autorităţilor spune totul

Cad podurile în România. Ce s-a întâmplat recent lângă Târgu Jiu? Reacţia autorităţilor spune totul

Cad podurile în România. Poliţia Română a transmis că podul peste râul Jiu, care leaga oraşul Târgu Jiu de localitatea Turcineşti, s-a lăsat cu circa 60 de centimetri, motiv pentru care traficul a fost deviat.

Cad podurile din România. Apele învolburate ale râului Jiu a afectat trecerea peste apă iar podul de pe DJ664 leaga oraşul Târgu Jiu de localitatea Turcineşti, s-a lăsat cu circa 60 de centimetri, motiv pentru care traficul a fost deviat.

Direcţia Poliţiei Rutiere din cadrul Inspectoartului general al Poliţiei Române a transmis că traficul a fost deviat prin Bumbesti si Alexeni, din cauza surpării podului de peste Jiu.

Podul de la Turcinești, județul Gorj, a fost avariat de apele învolburate ale râului Jiu.Inspectoratului pentru Situații se Urgență Gorj a transmis că  podul este lăsat la jumătate, pe p porțiune de mai mulți metri. Apa a afectat piciorul de susținere, aflat în mijloc. Momentan, se circulă pe un singur sens și doar cu mașinile de tonaj mic.

La fața locului este așteptat prefectul de Gorj, Gheorghe Paraschivu. transmite Gazeta de Sud. Acesta va decide dacă circulația pe pod va fi întreruptă complet. La Turcinești va sosi și o echipă de Primăria Târgu Jiu. Podul face legătura între comunele Turcinești și Schela și municipiul Târgu Jiu. Există variante ocolitoare prin Bumbești-Jiu și Stănești.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: