Andreea Ibacka, care prezintă în fiecare sâmbătă, de la 19.30, la Pro 2 (fostul Acasă TV), emisiunea „Ferma după perdea”, în care se analizează tot ce s-a întâmplat la „Ferma Vedetelor”, și-a speriat colegii.

Ea a acuzat o stare accentuată de slăbiciune și a fost  nevoie de intervenţia medicilor, care i-au pus perfuzii cu glucoză şi i-au administrat săruri de rehidratare, potrivit Click.ro.

Mai mult, colegii de platou au speculat că ar fi însărcinată și că aceasta ar fi cauza problemelor medicale.

Andreea Ibacka a debutat în televiziune în urmă cu 10 ani, în telenovela „Inimă de ţigan”, în care juca alături de  Cabral şi de colegul cu care prezintă „Ferma după perdea”, Octavian Strunilă.

Până la urmă, prezentatoarea şi-a revenit și a reuşit să ducă emisiunea până la capăt.

Andreea Ibacka a mai trecut printr-o experienţă cu medici şi salvare într-o vacanţă, în 2014, din cauză că i s-a făcut rău după ce a mâncat la un restaurant din Constanţa.

„La 04:00 dimineaţa am chemat salvarea, au pus-o pe perfuzii, doar aşa s-a liniştit pentru câteva ore. Acum scriu mesajul ăsta din camera de primiri urgenţe a Spitalului Militar din Constanţa, iar se simte foarte rău, s-ar putea să o interneze”, povestea atunci Cabral, pe blog.