Evenimentul Zilei > Actualitate > Cabral, implicat într-un accident rutier, în Spania! „Am nevoie de ajutor!”
Cabral, implicat într-un accident rutier, în Spania! „Am nevoie de ajutor!”

Cabral, implicat într-un accident rutier, în Spania! „Am nevoie de ajutor!”

Cabral a scris pe blogul personal, care se bucură de un real succes, că a fost implicat într-un accident de circulație, în timp ce se afla în vacanță în Spania. Vedeta le-a cerut fanilor ajutor.

Inițial, Cabral a postat pe Facebook anunțul. Prezentatorul TV cerea ajutorul românilor din Spania, care ar fi putut să îi recomande un tinichigiu în zonă, întrucît la reprezentanță și-ar fi reparat mașina de-abia în august

"Am nevoie de ajutor! Cumva, din neatenţia unuia, ne-am trezit cu bara spate strâmbată la maşină. La reprezentanţă ne fac programare în august… ştie cineva vreun tinichigiu de-al nostru care lucrează în Barcelona sau prin împrejurimi? Noi acum suntem în Pineda De Mar. Mersi frumos", a scris Cabral pe pagina de Facebook

 

Cabral se pare că și-a rezolvat mașina datorită ajutorului acordat de fani pe Facebook:

„Interesant este ce s-a întâmplat în mesaje. Pentru că am primit vreo 20 cu nume și număr de telefon. Și… “Sună-l, spune-i că suni din partea mea!“.

Ba, mai mult… m-au sunat aproape instantaneu din țară, să-mi dea variante de rezolvare (prietenul Gringo a sunat cam la 15 secunde de când am postat cererea de ajutor, de zici că altă treabă pe lumea asta n-are! Mulțumesc frumos, minunatule!).

Am sunat, am rezolvat, totul bine… acum sangria”, a scris Cabral pe blogul său.