Evenimentul Zilei > Actualitate > Cabral a dat start la „Zâmbetul din cutie”
Cabral a dat start la „Zâmbetul din cutie”

Cabral a dat start la „Zâmbetul din cutie”

Cabral Ibacka, George Natsis, Mircea Vintilă au fost aseară prezenți la concertul caritabil organizat, la București, pentru copiii săraci din România.

În cadrul campaniei naţionale „Zâmbetul din cutie”, 51 de şcoli şi grădiniţe din Bucureşti, Ilfov, Constanţa şi Baia Mare trimit cadouri de Crăciun copiilor săraci din toată ţara. Campania a ajuns la cea de-a patra ediţie, fiind organizată de Asociația Șansa Ta, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, al Federaţiei Române de Sport Corporatist şi al Romaero Băneasa. Până pe 15 decembrie, elevii şi preşcolarii vor pregăti, alături de părinţi şi profesori, daruri împachetate în cutii de pantofi. Acestea vor fi strânse într-un depozit al Romaero şi încărcate apoi în camioane, pentru a ajunge la copiii săraci din cele mai îndepărtate colţuri ale ţării. În acest an, în preajma Crăciunului, 8000 de copii din 17 judeţe se vor bucura de aceste cadouri.

 

Campania „Zâmbetul din cutie”  a început aseară la Centrul de conferinţe Auditorium Pallady. Începând cu ora 17:00, evenimentul prezentat de Cabral Ibacka a adus pe scenă artişti precum George Natsis sau Mircea Vintilă şi cei mai talentaţi copii din şcolile partenere şi din centrele de plasament participante.

Campania umanitară “Zâmbetul din cutie” a fost pentru prima dată organizată în anul 2012, dovedindu-se un mare succes ca număr al darurilor donate pentru copiii săraci. Asociaţia Şansa Ta a reuşit atunci, cu ajutorul copiilor din Bucureşti şi Ilfov, să strângă peste 17.000 de cutii de cadouri.