Evenimentul Zilei > Politica > CA-urile RADET și RATB, revocate
CA-urile RADET și RATB, revocate

CA-urile RADET și RATB, revocate

Dezastrul de la Regiile vitale ale Capitalei i-au făcut pe aleșii generali să ia decizia de revocare a membrilor consiliilor de administrație a instituțiilor care distribuie căldura în sistemul centralizat și a Regiei care asigură transportul suprateran în comun.

„Evenimentul zilei” a dezvăluit dezastrul de la RATB: autobuze defecte care ies în trafic și sunt un adevărat pericol public, dar și cum au cheltuit ilegal șefii Regiei milioane de lei. Mai mult, reporterii noștri au arătat cât de prost este gestionată Regia care furnizează energia termică populației, dar și cum sunt blocate conturile instituției de către Electrocentrale București, situație care a dus la blocarea activității Regiei: nu se pot face investiții sau reparații.

Potrivit viceprimarului Capitalei, Cornel Pieptea, revocarea membrilor CA-urilor va fi discutată miercuri, în ședința Consiliului General al Capitalei.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: