Aproape 500 de angajați din cei 700 ai C.N.A.I.R. – structura centrală s-au plâns joia aceasta, într-o ședință maraton cu membrii C.A., de modul greșit și abuziv în care Directorul General, Sorin Scarlat și cei care-l susțin înțeleg să gestioneze Compania de Drumuri.

Membrii noului C.A., care au convocat ședința, s-au îngrozit când au înțeles că așa-zisele măsuri de eficientizare a Companiei, luate de actualul manager, sunt de fapt răzbunări personale care au dus la blocajul total al instituției. Nemulțumit de faptul că membrii C.A. au aflat realitatea necosmetizată, Directorul General Sorin Scarlat a amenințat, conform unor surse din rândul salariaților, că va face un raport la ministrul transporturilor si la premier prin care să reclame faptul că angajaților li s-a permis să spună adevărul. De altfel Sorin Scarlat s-a și lăudat printre cunoscuții săi că are acces direct la premierul Orban și că se va plânge acestuia de Consiliul de Administrație.

Practic, Director General a lăsat să se înțeleagă faptul că poate să îl influențeze pe premier, astfel încât el să rămână în continuare în funcție, iar membrii C.A.-ului să aibă de suferit pentru că au încercat să afle situația reală.

Mai mult, Sorin Scarlat a încercat să boicoteze ședința în care membrii C.A. urmau să discute cu angajații nemulțumiți. Concret, a făcut în așa fel încât oamenii să nu fie anunțați în timp util că va avea loc această ședință.

Ce a ieșit la lumină în urma discuțiilor dintre membrii C.A. și salariați ?

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE