Pentru a se bucura de obținerea unei forme a buzelor cât mai frumoase, cele mai multe femei recurg la procedura de marire buze cu acid hialuronic. Aceasta este cea mai simplă și cea mai apreciată metodă pentru a obține volumul buzelor dorit. Procedura poate fie efectuată cu succes în clinica estetica Dr. Renert Gad.

În ce constă proceura de mărire a buzelor cu acid hialuronic?

În primul rând trebuie menționat că acidul hialuronic este o proteină ce se găsește în mod natural în organism, în piele și cartilaje. El este folosit cu succes în multe ale  proceduri de înfrumusețare. Fiind considerat o substanță de umplere, el poate fi injectat în piele, atât pentru a umple un rid, cât și pentru a conferi volum buzelor. Este folosit și în multe alte tratamente de hidratare, de corectare a cearcănelor sau de  întinerire.

În cazul intervenției de marire a buzelor, procedura prin injectare cu acid hialuronic este cea mai apreciată și cea mai des folosită metodă.  Chiar dacă de multe ori sunt necesare mai multe intervenții pentru a ajunge la forma dorită și efectele durează o perioadă determintă, rezultatele care pot fi obținute sunt deosebite și vizibile.

Motivele pentru care se dorește o intervenție de mărire a buzelor sunt dintre cele mai diverse. Fie persoana are buze subțiri de la natură și dorește să le modifice forma, fie odată cu înaintarea în vârstă acestea se subțiază și cad colțurile, fiind necesară o corecție a lor. Fie în alte cazuri motivele sunt de natură medicală și sunt solicitate pentru corectarea unei asimetii genetice sau ca urmare a unei accidentări.

Intervenția de mărirea a buzelor prin injectare cu acid hialuronic este cea mai dorită, deoarece conduce la o serie de avantaje greu de negliat, printre care amintim:

  • mărește într-un mod natural volumul buzelor
  • puteți obține rezultatul dorit mult mai sigur, în mai multe etape
  • procedura nu lasă urme vizibile
  • se produc mai puține umflături decât în cazul folosirii altor intervenții, precum implanturi cu silicon sau injecții cu grăsime din propriul organism
  • rezultatele durează o perioadă determinată de timp, ceea ce face o intervenție mai puțin reușită  să fie remediabilă.
  • acidul hialuronic folosit în efectuarea injecțiilor este produs din substanțe similare celor care se găsesc în organismul uman, ceea ce reduce riscul de respingere sau de alergii la substanță să fie minim.

Înainte de a recurge la această intervenție estetică este necesară efectuarea unei consultații medicale într-o clinică de specialitate. Cu această ocazie puteți discuta cu medicul estetician care sunt așteptările voastre și ce trebuie să faceți pentru a vă pregăti de intervenție. În funcție de preferințe se va stabili și cantitatea de acid hialuronic ce urmează să fie injectată.

 

Intervenția de mărire buze cu acidul hialuronic constă în injectatarea în buze a acestei substanțe cu un ac foarte fin. Înainte de începerea procedurii medicul realizează o anestezie locală, ceea ce înseamnă ca pacientul va fi conștient pe toată durata intervenției. Procedura de mărire a buzelor durează aproximativ 30 de minute. Este o procedură cosmetică nechirurgicală, de aceea nu necesită o perioadă de recuperare medicală lungă. Pentru a obține rezultatele dorite, uneori sunt necesare mai multe intervenții.

Efectul este vizibil imediat. Rezultatele finale se vor observa abia după câteva zile. Recuperarea va fi rapidă, în maxim 1-2 zile. Riscurile sunt minime. Poate exista un mic disconfort local, rigiditate a zonei sau mici echimoze. Iar pentru a avea cele mai bune rezultate, este recomandat ca pacientul să respecte o serie de măsuri postinterventie  și să nu se expună la soare sau la frig  în următoarele câteva zile de la tratament.

Rezultatele procedurii de mărire a buzelor cu acid hialuronic sunt deosebite. Prin efectele și prin simplitatea procedurii, intervenția de mărire buze cu acid hialuronic se dovedește o metodă extrem de simplă și de eficientă pentru a avea buze cu volumul dorit.

De ce să apelați la serviciile clinicii Dr Renert Gad?

Dr. Renert Gat este un medic estetician cu experiență, cu sute de intervenții estetice  faciale, corporale și de modelare a buzelor. Apelând la serviciile sale veți avea parte de operații reușite,  tratamente deosebite și rezultate excepționale.

Medicul va avea întotdeauna grijă să efectueze o consultație anterioară amănunțită, în care să discute cu fiecare pacient detaliile procedurii, antecedentele medicale, așteptările și dorințele voastre personale.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, vor fi folosite numai echipamente și soluții de cea mai bună calitate, dozate corespunzător.  

Întotdeauna după finalizarea oricărei intervenții rezultatele vor fi atent monitorizate și vor fi oferite toate recomandările necesare pentru recuperarea rapidă.

 

Pentru a consulta oferta și a vă bucura de cele mai sigure intervenții estetice, cu rezultate remarcabile, nu ezitați să apaleți la serviciile clinicii Dr-renert.com!   (P)