Burse pentru elevii romi pentru a deveni medici. CÂŢI BANI PRIMESC LUNAR

Burse pentru elevii romi pentru a deveni medici. CÂŢI BANI PRIMESC LUNAR

Programul de Dezvoltare Personală "Profesionişti romi în domeniul medical" lansează o noua sesiune de înscrieri a liceenilor romi care îşi doresc ca anul viitor să susţină examenul de admitere în cadrul unei instituţii de învăţamânt din domeniul medicinei umane.

Elevii romi, care in anul academic 2012-2013 vor fi inscrisi in ultimul an de studiu liceal (clasa a XII-a zi sau a XIII-a frecventa redusa), pot aplica pe site-ul www.profesionistiromi.ro sectiunea BURSE ROMI, pana pe 25 iunie 2012.

200 de elevi pot primi până la 800 de lei lunar

In cursul anului academic 2012 - 2013 sunt oferite sesiuni de pregatire, in regim gratuit, pentru 200 de elevi de liceu de etnie roma, la materiile biologie si chimie/ fizica. Cursurile sunt axate pe programa pentru admiterea in unitatile de invatamant superior cu profil medical si sunt realizate de profesori de specialitate. In plus, elevii selectati in program participa la tabere de motivare si primesc burse lunare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Burse in valoare de 500 de lei/ luna sunt oferite elevilor beneficiari in cursul anului academic 2012 - 2013, pe perioada participarii la cursurile de pregatire. In ultimele 3 luni de pregatire valoarea burselor poate creste la 800 de lei lunar pentru beneficiarii care obtin media generala minima 9.00 la testele pe care le vor susţine.