Evenimentul Zilei > Actualitate > Bunicuţa l-a ÎMPUŞCAT fără să mai stea pe gânduri. Totul până la CALUL preferat
Bunicuţa l-a ÎMPUŞCAT fără să mai stea pe gânduri. Totul până la CALUL  preferat

Bunicuţa l-a ÎMPUŞCAT fără să mai stea pe gânduri. Totul până la CALUL preferat

O bunicuţă a ucis un aligator de aproape 4 metri după ce animalul i-a omorât unul dintre caii preferaţi. Femeia are un ranch în Texas unde-şi ţine şi îşi îngrijeşte caii. Tocmai aici, la ea, aligatorul a luat cu asalt şi a devorat unul dintre caii pe care Judy Cochran îl prefera. Astfel, femeia a înşfăcat puşca şi a ucis reptila.

După cum relatează  The Independent, femeia a găsit reptila bălăcindu-se sătulă şi satisfăcută într-un lac de pe proprietatea sa şi a ucis-o cu sânge rece. Se pare că devoratorul îşi făcuse sălaş în zonă, având în vedere că mai avuseseră loc episoade când muriseră cai. Femeia ''a rezolvat problema'', dar a riscat să aibă probleme cu legea, fiindcă în zona unde locuieşte legile sunt foarte stricte în ceea ce priveşte vânătoarea de aligatori.

Judy se pare însă că a respectat toate regulile şi primarul din zona vecină fermei sale, un om foarte practic şi realist, având în vedere cantitatea de carne avută la dispoziţie, are de gând să organizeze o adevărată petrecere. Părerile oamenilor în privinţa acestei întâmplări au fost ca deobicei pro şi contra. Unii au lăudat curajul bunicuţei, alţii o acuză pur şi simplu de omicidiu, ceea ce e prea mult, totuşi…