Gheorghe Bunea Stancu va fi revocat din funcţia de preşedinte al PSD Brăila în cadrul Conferinţei Extraordinare care va avea loc vineri, 12 decembrie, a anunţat prim-vicepreşedintele PSD Brăila, primarul Aurel Simionescu, citat de Agerpres.

Aurel Simionescu a mai spus că singurul care s-a înscris pentru a candida la şefia PSD Brăila este deputatul Mihai Tudose.

'Deocamdată, doar domnul Tudose şi-a manifestat intenţia de a candida pentru această funcţie. Hotărârea este ca ultimul moment de înscriere să fie cel în care pornim Conferinţa Extraordinară, a spus Simionescu.

Prim-vicepreşedintele PSD Brăila a mai spus că nu este interesat să candideze pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei, deoarece doreşte să lase locul colegilor mai tineri şi, mai ales, celor care 'sunt mai aproape de Bucureşti', cu referire la faptul că Mihai Tudose este parlamentar.

Deputatul Mihai Tudose nu a dorit să facă prea multe comentarii referitoare la candidatura sa, precizând că preferă să îşi 'motiveze' hotărârile în interiorul partidului.