Bulina care spune că sediul Teatrului Nottara este periculos va fi dată jos oficial, în prezența publicului.
Bulina va fi dată jos sâmbătă, 15 octombrie, la ora 16:00. „Vă invităm la momentul simbolic în care vom da jos bulina de pe clădirea Teatrului Nottara, care închide un capitol de 20 de ani din istoria noastră şi deschide un altul, care sperăm să îi convingă pe spectatori să vină cu încredere în sălile noastre”, spune Marinela Țepuș, managerul Teatrului Nottara.
Imobilul în care se află Teatrul Nottara nu mai figurează în acest moment pe lista clădirilor cu bulină roşie, după ce, ca urmare a actualizării expertizei efectuate în 1997, prin cele mai moderne mijloace, s-a constatat că acesta nu se încadrează în clasa I de risc seismic.
Sălile din Bd. Magheru s-au redeschis oficial luni, 10 octombrie, în prima zi a Festivalului Internaţional de Teatru FEST(IN) pe Bulevard, după ce au stat închise aproape un an, până la clarificarea stării reale a constucţiei.
Căderea Bulinei va fi sărbătorită printr-o petrecere stradală, în cadrul evenimentului stradal „FESTInuntă cu surprize”. Sunt pregătite o orchestră, un covor roşu, miri şi mirese, baloane, tombolă cu premii şi multă veselie.
FEST(IN) pe Bulevard, sâmbătă, 15 octombrie: în faţa Teatrului Nottara și în foaier va fi FestiNUNTĂ cu surprize, scenariul și regia: Mihai Lungeanu, decorul: Victor Diaconu costumele: Luana Drăgoiescu. La ora 17.45, la Teatrul Nottara, în foaierul Sălii Horia Lovinescu, are loc vernisajul Expoziţiei de fotografie de teatru„Momente din cea de-a III-a ediție a festivalului”, Autori: Maria Ştefănescu şi Sorin Radu. La ora 18.00, Sala Horia Lovinescu, se joacă piesa „Familie de artiști” de Kado Kostzer şi Alfredo Arias, regia: Alexander Hausvater. decorul: Carmencita Brojboiu, costumele: Stela Verebceanu, muzica: Tibor Cári coregrafia: Vica Bucun, asistent regie: Adela Bițică, light-design: Lucian Moga. Iar de la ora 21.00, la Sala George Constantin, este piesa „Un bilet spre fericire” (titlu original: Prah) de Spiró György, regia: Diana Lupescu scenografia: Luana Drăgoiescu, producţie a Teatrului Sică Alexandrescu, Brașov.