Un dezvoltator important pe piața imobiliară din București, dar și județul Ilfov, care a ridicat, până acum, în jur de 40 de blocuri, a fost snopit în bătaie de agenții de pază ai unui club renumit din sectorul 1.

Conform spynews.ro, care citează surse judiciare, Florin Moldoveanu, unul dintre milionarii țării și un personaj care epatează prin notele scumpe plătite în cluburile de noapte, a fost bătut crunt de gărzile de corp ale localului de lux unde s-a desfășurat altercația.

Mai puțin cunoscut în showbiz, Moldoveanu are o avere de ordinul milioanelor de euro și, potrivit unor surse din anturajul acestuia, obișnuiește să achite note astronomice. La începul acestui an, bărbatul ar fi mers, împreună cu mai mulți prieteni, la un club din Herăstrău, unde ar fi luat loc în sectorul destinat VIP-urilor. Bărbatul ar fi comandat o sticlă cu șampanie, însă, atunci când a deschis-o, ar fi stropit cu băutură, neintenționat, un alt client, apropiat al bodyguarzilor clubului. Supărat, acesta i-ar fi chemat pe agenții de pază care i-au cerut lui Moldoveanu să achite nota și să plece, notează sursa citată.

Situația a degenerat după ce omul de afaceri a decis să refuze invitația de a părăsi localul. Bodyguarzii l-ar fi ridicat cu forța, iar în timp ce-l îmbrânceau spre ieșire, omul de afaceri s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut peste unul dintre ei, rupându-i un picior. Incidentul i-a înfuriat la maxim pe colegii rănitului, care l-au dus pe Florin Moldoveanu în bucătărie, unude l-au snopit, după care l-au aruncat în parcare.

Florin Moldoveanu și-a scos un certificat medico-legal, din care reiese că bătaia i-a pus inclusiv viața în pericol, și a depus plângere la Secția 2.

Interesant este că anchetatorii au stabilit faptul că bărbații care l-ar agresat pe afacerist sunt foști și actuali lucrători ai Brigăzii Antitero din cadrul Serviciului Român de Informații (SRI).